Nederlands(nl)

Speciale functies en integraties

DBB vertaalt klantspecifieke bedrijfsprocessen naar een juiste digitale workflow. Eventueel integreren wij daarin diensten zoals Mailchimp, Salesforce, Nutshell, CampaignMonitor, Analytics etc.

Photo by: Hello Quence

Gespecialiseerde oplossingen

DDB is gespecialiseerd in het maken van gecentraliseerde management-oplossingen voor data-, informatie- en communicatiestromen voor iedere organisatie. Wij brengen digitale activiteiten onder in één centraal systeem waarin onze klant de controle krijgt over bijvoorbeeld CRM, CMS, ERP of HRM data. We leveren totaaloplossingen voor bedrijfsprocessen en kunnen ook bestaande bedrijfssoftware of CRM software van derden integreren. Binnen de gebruiksvriendelijke oplossing kunnen websites, apps, narrowcasting-schermen, e-mailmarketing, intranetsites, social media beheerd worden vanuit één centrale plek, waar iemand ook is! Eenvoudig en efficiënt aan de slag met de nieuwste communicatiemiddelen. 

Koppelingen met het internet der dingen

Er zijn steeds meer toepassingen met IoT. Het kunnen registreren van kilometers die een auto aflegt, zodat je alleen daarvoor hoeft te betalen. Het traceren en overzicht bewaren van de volledige goederenstroom. Parkeerplaatsen die melden of ze bezet dan wel leeg zijn. Machines die zelf aangeven dat onderhoud of vervanging nodig is. Door IoT-toepassingen houden artsen tegenwoordig zelfs de gezondheid van hun patiënten op afstand in de gaten. Informatie uit een IoT netwerk kan naadloos worden geïntegreerd met onze Digital Building Blocks.

Ik ben geïnteresseerd

Webapplicatie laten maken

Uw bedrijfsprocessen en vraagstukken in korte tijd vertalen naar een webapplicatie op maat? Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk webapplicaties. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.

meer informatie

Meer weten over maatwerk?

Neem contact op
Arjen Trouwborst

Arjen Trouwborst

Lead developer