Nederlands(nl)

Maatwerk website laten maken

Maatwerk website laten maken? Complete en effectieve maatwerk websites die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign welke nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Photo by: William-Iven

Eigenheid, origineel en op maat

Wij bouwen maatwerk websites met de focus om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Een website is meer dan een verzameling van samenhangende webpagina’s met gegevens en afbeeldingen. Een website dient als communicatie kanaal en steeds vaker, als verlengstuk of onderdeel van uw diensten. DBB is hét internetbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van maatwerk websites voor bedrijven en organisaties die leads willen genereren.

Goed vindbaar in zoekmachines

Goed vindbaar zijn is het halve werk. Wij leveren websites op maat die in de technische basis SEO vriendelijk zijn. We houden rekening met titel tags, W3C standaarden en natuurlijk de laadsnelheid van de website. Zoekt u hulp voor SEO advies dan kunnen wij u uiteraard daarmee ondersteunen.

Gebruiksvriendelijk content management systeem

Al onze websites en webshops worden gebouwd op basis van MODX. Het open source content management systeem (CMS) is gemakkelijk in beheer, razendsnel en geeft u de volledige controle over uw content.

Het open source MODX CMS wordt voor u opmaat ingericht door middel van onze digitale bouw blokken. De digitale bouw blokken zijn ontwikkeld door onze specialisten en dit resulteert in een intuïtief content management systeem. Zelfs voor gebruikers die weinig tot geen ervaring hebben met website beheer.

Responsive webdesign

In de afgelopen 10 jaar is het verkeer vanuit mobiel bezoek drastisch toegenomen. Daarom ontwerpen wij websites met mobile first als uitgangspunt. Hierdoor heeft u altijd een responsive webdesign zodat de gebruikerservaring op mobiele apparaten optimaal is. Dit betekent een win voor uw bezoekers en een win voor uw conversie!

Techniek

Stilstand is achteruitgang. Daarom zijn wij altijd gedreven om voor onze klanten technieken in te zetten die actueel zijn en zich hebben bewezen, zoals CCS3 en HTML5. Dit betekent voor u dat uw website of webshop beter converteert in zoekmachines en uiteindelijk ook resulteert in een duurzamere investering.

Integratie

MODX content management systeem is uitstekend geschikt om uw bedrijfsprocessen te integreren binnen uw website. Dit kan gerealiseerd worden met onze digitale bouw blokken of door middel van een koppeling met bestaande bedrijfssoftware zoals een backoffice. Ook het integreren van o.a. Google Analytics, Campaign-monitor, etc. binnen MODX is mogelijk.

Meertalige website

Wij bieden ook meertalige websites. U kunt met onze Taal-management oplossing content in elk gewenste taal aanmaken of bestaande content vertalen. Vertalingen kunnen gelden voor elke mogelijke contentvorm, denk hierbij aan webpagina's, documenten, sociale media berichten, narrrow casting slides, productomschrijvingen, etc.

Hosting

Wij bieden hosting aan als een integrale oplossing. Snelheid en veiligheid zijn belangrijk voor uw website en voor zoekmachine optimalisatie. Daarom bieden wij hosting aan die speciaal is ingericht voor MODX. De hosting is een full service hosting welk door ons volledig wordt gemanaged. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw business.

Lees meer over hosting bij DBB

Onze aanpak

Wij hanteren een praktische aanpak welk resulteert in een snel effectief resultaat.

  • Bepalen doelgroep, uitstraling en conversiedoelen
  • Analyse zoekwoorden, content strategie, concurrentie
  • Functioneel & grafisch ontwerp
  • Realisatie
  • Testen en acceptatie
  • Live
  • Onderhoud en support

Online marketing

Wat levert een maatwerk website op wanneer deze geen conversie genereert? Het echte werk voor uw organisatie begint pas vaak op het moment als de website wordt opgeleverd. Wij hebben onze specialisten klaar staan om u te ondersteunen in inbound-marketing, SEO advies en analyse of content creatie.

Waar te beginnen?

Soms kan het overweldigend zijn als u een professionele website wilt laten bouwen. Vragen zoals: Is dit een juist CMS voor mijn organisatie? Zijn de gegevens van de organisatie wel veilig opgeslagen? Hoe bereik ik online meer conversie? Het is helemaal niet raar als u geen antwoord weet op dit soort vragen. Wij staan graag voor u klaar om over alle online aspecten mee te denken. Zo komen we samen tot die website die uw organisatie dichter bij haar doelen brengt.

Ik ben geïnteresseerd

Zoekmachine optimalisatie

Online marketing begint als een website klaar is. Uiteraard met een goed plan en een online marketing strategie. DBB helpt daarbij.

meer informatie
Online-marketing

Online-marketing

DBB helpt jouw graag met inbound-marketing. Wij kunnen je op weg helpen met integratie van bijvoorbeeld Mailchimp of Campaignmonitor dan wel helpen bij het opzetten van een Adwords campagne of (social) media-strategie.

meer informatie

Content-creatie

DBB beschikt over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en audio- en video-producenten die de content-creatie voor de klant uit handen kunnen nemen.

meer informatie

Meer weten over maatwerk website?

Neem contact op
Hurby

Hurby

Developer - Designer