MODX Website

Internetbureau DBB gebruikt MODX Content Management System als basis voor het ontwikkelen van websites en webapplicaties. Bent u opzoek naar MODX professionals dan is internetbureau DBB uw geschikte partner.

MODX website

MODX-website

MODX is een krachtig open source Content Management System dat zich onderscheidt in snelheid, veiligheid, en flexibiliteit. MODX is een uitstekend CMS voor het maken van websites, online platforms, webapplicaties en webshops. De flexibiliteit van MODX biedt u de mogelijkheid om het CMS geheel aan te passen naar uw wensen. Hierdoor kunt u uw content organiseren in lijn met de gevoerde online-strategie en organisatiestandaarden.

Met MODX is uw content, zoals teksten, documenten, afbeeldingen, productgegevens, persoon-profielen, in elke mogelijke vorm samen te stellen en te ontsluiten. MODX biedt naast deze voordelen ook functionaliteit aan die u van een regulier CMS mag verwachten, zoals het aanmaken, bewerken en verwijderen van content.

Een MODX website of webapplicatie laat zich niet zo snel in hokjes stoppen.

 

MODX en veiligheid

Bij DBB is veiligheid verweven met alles wat we doen. Omdat wij veiligheid altijd meenemen in onze besluitvorming is destijds gekozen voor MODX. MODX is door de open source community ontwikkeld met als basis, veiligheid! Het MODX-CMS kent een krachtig, op rollen gebaseerde toegangsbeveiliging. MODX’s toegangsbeveiliging biedt hierdoor de mogelijkheid om de website en/of CMS-functies op de juiste manier te ontsluiten naar de gewenste gebruikers. Het gebruik van xPDO en andere maatregelen zorgt ervoor dat MODX zelden getroffen wordt door veiligheidsproblemen. Omdat MODX betreft veiligheid erg goed is uitgedacht, bent u er zeker van dat uw data veilig is en alleen benaderbaar is door de daartoe gerechtigde personen.

Taken en functies inrichten binnen MODX

Omdat MODX een krachtig toegangsbeveiliging kent. Hebt u een prachtig mechanisme in handen om de autorisatie van uw gebruikers te beheren. Hierdoor kunt u elke gebruiker, met verschillende taken en functies, een op maat CMS-omgeving aanbieden. Om het bovenstaande praktisch te maken nemen wij het volgende voorbeeld: Een krantenredactie.

 • Een schrijver ziet bijvoorbeeld een actielijst en kan artikelen aanmaken en bewerken.
 • De eindredacteur ziet de door editors geschreven artikelen en kan besluiten deze te plaatsen in het magazine of met kanttekening voor een correctie in een actielijst voor de editors te zetten.
 • De uitgever ziet bijvoorbeeld het aantal gepubliceerde artikelen per editor en hoe lang een editor hieraan heeft gewerkt en hoe vaak en lang een artikel is gelezen.

Creatieve vrijheid met MODX

Met MODX-Extras kunt u gemakkelijk functionaliteit toevoegen aan uw website en/of webapplicatie. Een MODX-Extra is een krachtig open source oplossing die een MODX-functionaliteit verbeterd of uitbreidt. Denk aan MODX-Extra voor het maken en versturen van formulieren.

Digital Building Blocks zijn onze krachtige MODX-Premium Extras die uw onderneming verder helpt. Denk aan Digital Building Blocks Premium Extras voor e-commerce, het beheren en mak<span>Portaal</span> softwareen van vertalingen, het versturen van nieuwsbrieven, het snel tonen en zoeken van grote hoeveelheden data.

Dankzij de flexibele opzet van MODX is het ook mogelijk om software van derden, zoals ERP- of CRM-systemen, te integreren.

Communicatiekanalen voor uw content

Naast de vrijheid om het CMS in te richten per taak en functie biedt MODX ook de vrijheid aan om content op verschillende manieren te ontsluiten. Dit kan in de vorm van meerdere websites, websites in meerdere talen, communicatiekanalen voor social-media, narrowcasting en/of inbound marketing activiteiten. Al deze mogelijkheden van content ontsluiting kunt u centraal in het MODX-CMS aansturen.

Met MODX is het ook mogelijk om uw content te serveren in verschillende formats; HTML , PDF of XML, het kan allemaal. De vormgeving van een MODX website of een communicatiekanaal is met MODX in detail te bepalen. Dit vanwege de flexibele opzet die MODX biedt voor haar eindgebruikers.

MODX wanneer wel en wanneer juist niet?

Wilt u een kant en klare website voor weinig geld? Dan is MODX zeker niet het juiste systeem voor u! Wilt u snelheid, schaalbaarheid, creatieve vrijheid, veiligheid, productiviteit en flexibiliteit of een combinatie daarvan, dan is MODX een uitstekende keuze. Door de krachtige manier van content ontsluiting d.m.v. MODX biedt dit voor het middelgrote en/of internationaal bedrijven een ideaal antwoord voor hun content-management vraagstuk.

Internetbureau DBB uw MODX-professional

Bent u opzoek naar een snel, veilig, productief CMS-systeem? Dan is internetbureau DBB uw geschikte partner om daarmee van dienst te zijn. Als MODX-professionals zijn wij leverancier van MODX (Premium) Extras en hebben wij ruime ervaring in het succesvol realiseren van projecten met MODX.

Neem vrijblijvend contact op voor uw MODX vragen

DBB websites doen wat ze moeten doen.

In samenspraak met u gaan we precies die website maken die we nodig hebben om uw wensen te bereiken.

Het MODX-CMS in het kort

 • CMS is meertalig (dus ook Nederlandstalig), niet iedereen leest Engels
 • SEO vriendelijke en geoptimaliseerde url's.
 • Titels, metatags, omschrijvingen etc. zijn per pagina instelbaar
 • W3C Valid Output, correcte code op basis van de HTML5 normering.
 • Cross browser compatibility. Werkt in alle moderne browsers en een juiste mobiele ervaring.
 • Veiliger als vergelijkbare CMS-systemen
 • Schaalbaar, voor 1 tot 100.000.000 pagina;s "One size fits all"
 • Krachtig, slim, snel en functioneel, van blog tot winkel.
 • Meerdere websites mogelijk
 • Multi-Channel content
 • Handig en navigeerbaar, duidelijk, overzichtelijk en logisch bedienbaar.
 • Gebruikers rollen en groepen
 • Afgeschermde gedeelten
 • Koppelingen met software van derde (zoals ERP, CRM, HRM software)

Op zoek naar extra services bij jouw website?

Op zoek naar MODX professionals?

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert