Internationalisatie

21 jul, 2019 - Door Redactie - (1473)

Omdat vertalingen via Google nog steeds erg slecht zijn, is de Google Translate plugin-oplossing die we in veel websites zien een grote misser. Zoals altijd blijkt dat de nodige aandacht en zorg voor uw meer werk betekent, maar vele malen effectiever is.

Internationalisatie

Wij specialiseren ons steeds meer in het verzorgen van internationale websites met meerdere talen. Wij werken samen met adviseurs in internationaal zakendoen en enkele vertaalbureaus. Daarnaast bieden wij internetdiensten zoals hosting. Omdat vertalingen via Google nog steeds erg slecht zijn, is de Google Translate plugin-oplossing die we in veel websites zien een grote misser. Zoals altijd blijkt dat de nodige aandacht en zorg voor u meer werk betekent, maar vele malen effectiever is.

Echte vertalingen zijn een must voor internationaal communiceren

In veel CMS-systemen is het bijhouden van meerdere talen echter een uitdaging voor de content/communicatie-manager(s). Verschillen in opmaak, SEO-problemen door dubbele content en het organiseren van files en afbeeldingen zijn complex door de vele talen. Er is dan een CMS nodig dat voor de mogelijkheden en de werkwijze van de organisatie is ingericht. 

Met twee zeer ervaren senior programmeurs, meerdere senior webdesigners, grafici, marketing en netwerk-experts, maar ook met onze deskundigen op het gebied van taal en communicatie, kunnen wij  u veel bieden, een boodschap die in alle talen aankomt, gebruiksgemak, veiligheid van uw data en continuïteit voor de toekomst. Zoekt u een partner voor uw organisatie of bedrijf om internationaal te opereren? Komt u dan eens met ons praten en zien welke oplossingen wij bieden.

Als multi-disciplinair team van thuis werkende freelancers werken we vanuit onze eigen habitat aan online projecten. Niet iedereen gedijt op kantoor, is onze ervaring. Vanuit een omgeving die voor iedereen optimaal is, kan de focus op het werk worden gelegd en het beste uit het team worden gehaald. Dat geeft meer flexibiliteit, positiviteit en kwaliteit, maar ook een lage overhead. Geen duur kantoor, geen bedrijfsauto's en vooral geen overbodige poespas. Natuurlijk kunnen wij op locatie komen voor overleg, voortgang- evaluaties en ander overleg. Het spreekt voor zich dat dit ook bij ons kan. Afhankelijk van uw locatie, is dit op meerdere plekken mogelijk. 

Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert