Internetbureau DBB maakt al heel lang websites

Internetbureau DBB maakt al heel lang websites en helpt bedrijven sinds de vorige eeuw met internet gerelateerde zaken. Opgericht in 1998 toen je nog met een herrie makende modem, minuten zat te wachten op een webpagina. Sinds die tijd is er veel veranderd, internet werd sneller, maar vooral drukker en groter. Opvallen is dus erg belangrijk. Hoe doe je dat? Hoe word je gevonden?

In samenspraak met de klant

Als we voor u een website maken, dan bepalen we waarop u gevonden wilt worden en er wordt rekening gehouden met zoekopdrachten, gerelateerd aan uw producten of diensten.  Als bezoekers eenmaal de website hebben gevonden, willen we dat bezoekers iets doen en weer terugkomen omdat ze de website voldaan verlaten en als prettig en goed hebben ervaren. Het ontwikkelen van een dergelijke website doen wij in samenspraak met de klant. Hierbij kan de klant zelf een grotere of kleinere rol spelen. Sommige klanten zijn zelf erg kundig en betrokken, andere klanten dragen liever de werkzaamheden in vertrouwen aan ons over.
 
Wilt u bereik (aantallen bezoekers, zogeheten conversies, contactopnames, inschrijvingen, verkopen etc.)? Dan heeft u een helder SEO-plan, een doordacht webdesign maar ook een solide technische basis nodig. Het begint met het plaatsen van uw domein in een betrouwbaar, snel, veilig netwerk, in een datacentrum met kwaliteit, de hosting.En het aanbieden van snelle servers met daarop goed geteste veilige software voor databases e.d.

De volgende stap is het logisch indelen van alle aan te bieden inhoud, vaak "content" genoemd. Hieruit ontstaat een beeld van de te ontwerpen pagina’s en de benodigde functies die de website moet hebben, bv. overzichten, filter- en sorteeracties, een winkelwagen, een uitgebreide zoekfunctie, aanvraag-formulieren, navigatie-elementen, diashow, etc.

Betrokken en geïnformeerd

In onze ontwikkelomgeving kunt u meekijken en meedenken, bijsturen. Zo bent u tijdens de bouw op de hoogte en blijft u betrokken bij het proces. Dit maakt dat we niet eindigen met een website die niet geworden is wat u er van verwachte.

Wilt u meer weten over maatwerk-websites en de voordelen?