Mountox geïnterviewd door RTL Z

13 nov, 2019 - Door Redactie
Mountox geïnterviewd door RTL Z

Mountox, de startup van Maurice & Roel van der Ende werd geïnterviewd door RTL Z in het programma How It's Done.

Deze week vertelde één van onze klanten hun ondernemingsverhaal op televisie. Mountox, de startup van Maurice & Roel van der Ende werd geïnterviewd door RTL Z in het programma How It's Done. Deze enthousiaste ondernemers kwamen bij ons met een goed plan, een bescheiden budget en heel veel wensen. Wij zijn trots bij te hebben gedragen aan het mooie resultaat.

Op de website van Mountox kunt u alvast de toekomst van uw elektrisch rijden bekijken. Niet alleen elektrische auto vergelijken en het kosten voordeel in uw specifieke situatie berekenen, maar ook leasen en proefrijden. Of het nou gaat om hoeveel geld u kunt besparen met elektrisch rijden of welke laadpaal aanbieders er zijn. U vindt alles over elektrisch rijden op deze website. Wij als DBB hebben de technische realisatie en hosting van het platform op ons genomen. Een leuk, complex project. Het geeft veel voldoening, zien dat klanten succes hebben met je producten en services.

Bent u van plan om een website of webapplicatie te laten ontwikkelen? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op met DBB

U kunt de uitzending waarin Mountox werd geïnterviewd hieronder terugkijken.

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op