Raar maar waar, niet de beste software is populair.

04 dec, 2019 - Door Redactie
Raar maar waar, niet de beste software is populair.

Raar maar waar, niet de beste software is populair.

WordPress en Magento wie kent ze niet. De twee meest gebruikte CMS systemen. Zoals gebruikelijk kijken mensen naar elkaar en denken daarmee de beste keuze te maken. Als iedereen het gebruikt, dan zal het wel goed zijn. Er zijn zoveel uitbreidingen en plug-ins, alles lijkt mogelijk. U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een plug-in voor.

Maar dat ergens veel gebruik van wordt gemaakt maakt die dingen nog niet goed. Op juist belangrijke punten zijn er kritische tekortkomingen. De code is vaak inefficiënt, langzaam, en soms zelfs onveilig. Eindeloze updates voor de zoveelste WP hack, plug-ins die niet bijgewerkt worden, thema's die niet meer werken en ga zo naar door.

Wil u echt iets persoonlijke of net dat beetje meer, dan kom u al snel terecht bij bureaus die hun kunsten en trucs gebruiken om uw Shop of website toch op niveau te krijgen. Dit maakt het al snel flink duur. Een beetje custom WP site kost al snel 6000 euro. Een custom Magento shop 15000 euro. Flinke bedragen voor software waar u ook flinke service kosten aan heeft. Steeds weer betalen voor updates, dure hosting, om de langzame software snel genoeg te houden. Extra kosten voor licenties en dan hopen dat het daarbij blijft.

Op de korte termijn zijn ontwikkelingskosten wellicht lager, maar door de terugkerende plug-in, thema en licentie kosten is na enkele jaren het omgekeerde waar.

Onbekend maakt onbemind.

MODx is een CMS Framework dat in handen van goede developers veel beter in staat is om websites en webshops op maat te maken en te onderhouden. Elk mogelijk design, integraties met elke API die u wensen kan, razendsnelle code en een onberispelijke reputatie op het gebied van veiligheid. De implementatie vraagt net dat beetje meer van developers, templates kopen en installeren is geen optie meer. Design op maat vraagt eigen creativiteit en kennis. Dit maakt dat veel bureaus zich richten op wat al bekend is. Gelukkig zijn er steeds meer bureaus en developers die ook de meerwaarde voor hun klanten erkennen en ook gaan ontwikkelen in MODx, een volledig geïntegreerd CMS dat veel verder gaat dan content-beheer alleen.

Beheer al uw communicatie en data op één plek.

Vertrouw niet langer op losgekoppelde tools en begin uw inhoud te hosten met één geïntegreerd platform. Maak en bewerk blogberichten, bestemmingspagina's, sitepagina's en e-mails met gemak, of u nu kiest uit een van de voor u gemaakte sjablonen of helemaal op een leeg canvas begint. 

U wordt ondersteund door de beste hardware, zeer veilige software architectuur en een content delivery-netwerk van wereldklasse om uw content over de hele wereld op de snelst mogelijke manier te serveren. Beheer, optimaliseer en volg vervolgens de prestaties of uw inhoud met hetzelfde platform dat u hebt gebruikt om deze te maken.

Optimaliseer uw inhoud voor zoeken, mobiel en conversies.

Optimaliseer uw inhoud om resultaten te genereren - maar laat de technische zaken aan ons over. Een responsief ontwerp betekent dat uw inhoud automatisch wordt geoptimaliseerd voor elk apparaat, of dit nu desktop of mobiel is. Met ingebouwde SSL, beveiligt u uw website met een veilige browse-ervaring voor uw bezoekers en profiteert u van betere zoekranglijsten.

En omdat uw contenttools deel uitmaken van de alles-in-één software van internetbureau DBB kunt u eenvoudig call-to-actions en formulieren toevoegen om anonieme bezoekers om te zetten in echte leads.

Personaliseer de inhoud van uw website voor elke bezoeker.

Gepersonaliseerde inhoud betekent een betere gebruikerservaring en een beter presterende website. Pas uw inhoud dynamisch aan individuele bezoekers aan op basis van locatie, bron, apparaat, taal of op basis van details die zijn opgeslagen in uw CRM, van demografische informatie tot interacties van contactpersonen met uw merk.En met de slimme inhoud inzichten van DBB krijgt u informatie over wie uw pagina bezoekt terwijl u aan het bewerken bent om personalisatie nog eenvoudiger en effectiever te maken.

 

Interesse? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek waarin we naar uw wensen kunnen kijken.

 

Neem contact op met internetbureau DBB

 

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op