VDES en bezoekers blij met de nieuwe website

13 jan, 2020 - Door Redactie
VDES en bezoekers blij met de nieuwe website

Uitgangspunt was dat opdrachtgevers en medewerkers de website als transparant, betrouwbaar en professioneel ervaren.

Van Dijk Employments Services is al decennia lang de partner voor onafhankelijke advisering en ondersteuning van (project)organisaties bij uiteenlopende kennis- en capaciteitsvraagstukken. Opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, waterschappen / hoogheemraadschappen, provincies, de Rijksoverheid en aan de overheid gelieerde organisaties. Op projectbasis voert VDES opdrachten uit op het gebied van ruimtelijke ordening, infrastructuur, bouw en vastgoed. Dit doen zij binnen de volgende vakgebieden: Contract- en Inkoopmanagement, Infrastructuur, Vastgoed en Techniek, Interim-management en Bedrijfsvoering, Omgeving, Ruimtelijke Ordening en Communicatie, Projectbeheersing en -ondersteuning.

Wij werden benaderd voor het maken van een nieuwe website voor dit gerenomeerd bedrijf. Na een eerste afspraak waarin we samen hebben gekeken naar de ideeën voor design en functionele eisen.  Samenvattend kwamen die neer op: Sterk op de inhoud, persoonlijk betrokken bij de sollicitanten. Uitgangspunt was dat opdrachtgevers en medewerkers de website als transparant, betrouwbaar en professioneel ervaren.

Alleen op een solide basis kan worden gebouwd. Het ontwikkelen van een website is gegrond in een strategisch proces. Of het nu gaat om merk, marketing, content, social media of user experience, een gedegen strategische kennismaking is van groot belang. Zo bepalen we de strategische richtlijnen voor het vervolg van het ontwikkel proces. 

Vanuit die strategische fundering start het creatieve proces. In creatiesprints onderzoeken we verschillende opties voor de website, om deze vervolgens te vatten in krachtige front-end css code en script. We brengen de bezoekersreis en de klant wensen in kaart aan de hand van wireframes en gebruiken onze o.a onze digital building blocks om gebruiker en bezoekerservaringen op elk vlak te vervullen.

We ontwikkelen digitale applicaties die schalen op alle devices. Altijd met de eindgebruiker voorop. Dat betekent dat de online producten zich dienstbaar opstellen en adaptive en responsive zijn vormgegeven. Dat geldt ook voor het management gedeelte. We bouwen intuïtieve oplossingen om de website eenvoudig te onderhouden en te updaten. Eenvoudig te koppelen aan API’s en vanzelfsprekend gebouwd met onze digital building blocks.

Een professionele website is meer dan een statische folder met een contact formulier. U wilt weten waar uw gebruikers vandaan komen, of uw inbound marketing campages effectief zijn. Wat eindgebruikers op uw website doen, waar ze (graag) klikken, kopen, bekijken, weggaan. Meten is weten, juist die kennis van uw eindgebruikers geeft u de mogelijkheid uw website optimaal te gebruiken en in te richten. Een website is dus nooit echt af, maar...

Op deze basis kan VDES met vertrouwen de toekomst in. De eerste positieve reacties van eindgebruikers zijn inmiddels al via VDES tot ons gekomen.

Bekijk hier de website van VDES

 

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op