We vroegen een klant iets over DBB Portaal te schrijven

21 nov, 2023 - Door Redactie
We vroegen een klant iets over DBB Portaal te schrijven

We vroegen een klant iets over ons product te schrijven.

Een verademing

Als medewerker in een drukke werkomgeving weet ik als geen ander hoe het voelt om overspoeld te worden door eindeloze communicatie en administratieve taken. Voorheen kostte het managen van klantcommunicatie en het beheren van o.a aanmeld processen me veel tijd en energie, en eerlijk gezegd, het was niet altijd even vlekkeloos. Maar sinds we zijn overgestapt op het gebruik van het DBB Portaal, zijn mijn werkomstandigheden drastisch verbeterd. 

Een van de grootste voordelen van het DBB Portaal is de vermindering van allerhande handmatige taken. Voorheen was ik steeds bezig met het jongleren tussen de verschillende systemen, e-mails en documenten om klantinformatie up-to-date te houden. Met het geïntegreerde karakter van het DBB Portaal is dit verleden tijd. Alle relevante gegevens zijn nu op één plek toegankelijk, wat betekent dat ik minder tijd kwijt ben aan het zoeken en meer tijd overhoud voor waardevolle taken.

Geen fouten en strubbelingen meer

Een van de grootste bronnen van stress was het risico op fouten in communicatie en processen. Handmatige invoer en het overzetten van informatie van het ene systeem naar het andere openden de deur naar menselijke fouten. Met het DBB Portaal worden fouten tot een minimum beperkt. Automatisering van processen, zoals het bijwerken van klantgegevens en het genereren van persoonlijke communictaie, zorgt voor nauwkeurigheid en consistentie. Het resultaat? Minder fouten, minder frustratie, en een betere service voor onze klanten.

Alles onder controle: ongeacht het tijdstip

Voorheen was mijn werkdag sterk afhankelijk van de openingstijden van kantoor. Het DBB Portaal heeft deze beperking weggenomen. Nu heb ik op elk moment toegang tot cruciale informatie, kan ik communiceren met klanten en belangrijke taken uitvoeren, zelfs als ik niet op kantoor ben. Dit verhoogt niet alleen mijn flexibiliteit, maar stelt ook onze klanten in staat om zelfstandig zaken te regelen wanneer het hen uitkomt.

Maatwerk voor optimaal gebruik

Wat het DBB Portaal echt onderscheidt, is de mogelijkheid tot maatwerk. Onze specifieke behoeften als bedrijf worden volledig ondersteund. De integratie met ons ERP-systeem, het opzetten en aanpassen van de selfservice-opties voor klanten, het DBB klantenportaal past zich aan ons aan. 

Verbeterde klantenservice en tevredenheid

Klanten hebben nu eenvoudig toegang tot specifieke en gepersonaliseerde informatie, kunnen zelf zaken regelen en hebben een centrale plek voor al hun interacties met ons bedrijf. Dit heeft geleid tot een afname van klachten, en een toename van tevreden klanten.

Minder werk, minder fouten, meer controle en tevreden klanten – dat is de belofte van het DBB Portaal. Als medewerker die de transitie heeft meegemaakt, kan ik met zekerheid zeggen dat dit klantenportaal niet alleen een efficiënt gereedschap is, maar een echte gamechanger.

Ik wil mijn product ervaringen eindigen met jullie van DBB.  Ik vind het team erg betrokkenheid en enthousiast, gewoon fijn om mee samen te werken.


M. Karb
Int. federation of midwives.

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op