Webshop voor EDART

25 nov, 2021 - Door Redactie - (940)

EDART heeft een nieuwe webshop. We hebben voor EDART een nieuwe webshop gemaakt. De webshop bediend zowel retailers als consumenten, elk op de voor hen meest geschikte wijze.

EDART, een webwinkel vol vrolijke kunst. Je vindt er leuke producten zoals kleurrijke ansichtkaarten, prachtige prints, houten kunstplankjes, dibonds of ook wel prints op aluminium genoemd, kalenders en nog veel meer kunst van Ed van der Hoek. De ansichtkaarten, kunstprints en plankjes op Edart zijn allemaal gebaseerd op originele schilderijen van Ed. De webwinkel heeft voor retailers een speciaal gedeelte waarin orders op efficiëntere wijze kunnen worden doorgegeven en afgehandeld. Denk hierbij aan anders opgezette productoverzichten, aangepaste prijzen, minimale bestel aantallen en het betalen op rekening.

Voor consumenten is er gekozen voor een meer reguliere wijze van bestellen.Voor consumenten is het ook mogelijk als gast te betalen een klantaccount is niet verplicht. Er is natuurlijk wel een mogelijkheid voor een klantaccount. Hierin kan de klant dan oude facturen inzien en voorkeuren bewerken.

Bezoek de webwinkel
Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert