EDART, een webwinkel vol vrolijke kunst. Je vindt er zijn prachtige orginele schilderijen, maar ook leuke producten zoals kleurrijke ansichtkaarten, prachtige prints, houten kunstplankjes, dibonds,ook wel prints op aluminium genoemd, kalenders en nog veel meer kunst van Ed van der Hoek. De ansichtkaarten, kunstprints en plankjes op Edart zijn allemaal gebaseerd op originele schilderijen van Ed. De webwinkel heeft voor retailers een speciaal gedeelte waarin orders op efficiëntere wijze kunnen worden doorgegeven en afgehandeld. Denk hierbij aan anders opgezette productoverzichten, aangepaste prijzen, minimale bestel aantallen en het betalen op rekening.

Voor consumenten is er gekozen voor een meer reguliere wijze van bestellen.Voor consumenten is het ook mogelijk als gast te betalen een klantaccount is niet verplicht. Er is natuurlijk wel een mogelijkheid voor een klantaccount. Hierin kan de klant dan oude facturen inzien en voorkeuren bewerken.

Gerelateerde producten worden getoond bij producten, slimme zoekfuncties, en nog veel meer, van cadeaubonnen, tot staffel korting de mogelijkheden voor de retailer zijn eindeloos.

Bezoek de webwinkel