Websites maken voor groot publiek is een specialisme. Onze websites zijn opgewassen tegen grote hoeveelheden bezoekers. Een juist samenspel van een goed netwerk, goede hardware, en goed geschreven software maken websites van DBB zeer betrouwbaar bij grote belasting. Ze blijven bereikbaar en worden niet langzaam.


ICM

De website van International confederation of midwives bijvoorbeeld wordt door ruim een miljoen verloskundigen gebruikt . Er zijn beroepsverenigingen uit 113 landen die communiceren op dit platform. De website is in drie talen beschikbaar en heeft meerdere afgeschermde omgevingen voor o.a. bestuur, verenigingen en verloskundigen.

Een dergelijke organisatie goed service bieden is een uitdaging, Zo was Corona b.v reden een hoop nieuwe informatie in korte tijd beschikbaar te krijgen. DBB kan in dit soort situaties heel snel schakelen. De verkiezingen bijvoorbeeld zijn dit jaar via de website verlopen in plaats van op het drie jaarlijkse congres. Het gaf wat drukte maar daar bleek onze techniek prima mee uit de weg te kunnen.

 

Mountox
Wellicht kent u Mountox? Het grootste platform in Nederland voor elektrisch autorijden en alles wat daarmee samenhangt. Auto vergelijkingen, doorrekenen van belasting voordelen, uitrekenen van kosten voor laadpalen, evt. Benodigde zonnepanelen, etc. Het portaal staat bol van handige tools die onderzoek naar jouw ideale elektrische auto mogelijk maken. Deze tools werken ook gewoon nog snel als er meer bezoekers berekeningen doen of auto's gaan vergelijke.

Omdat regels en de ontwikkelingen in deze sector erg snel gaan zijn we met het team van Mountox regelmatig bezig het platform nog beter en completer te maken. Zo zijn er enorme hoeveelheden nieuwe auto’s ontwikkeld en die staan natuurlijk allemaal op mountox.com.

 

Website4mama
Een zeer druk bezochte website is Website4mama. Een website voor moeders. Vol met leuke blog verhalen en allerlei leuke producten voor kinderen en moeder. Het platform heeft ruim 30.000 terugkerende bezoekers per maand. Veel afbeeldingen en heel veel artikelen. Zoeken in de grote hoeveelheid artikelen gaat snel ook als er heel veel mensen tegelijkertijd zoeken.

Regelmatig zijn er uitbreidingen en nieuwe schrijvers die een plek krijgen op het platform. Ook blijven we de software updaten zodat het aan de steeds veranderde eisen voldoet.

 

Heeft u ook een site die toe is aan verbetering? Heeft u vaak uitval of storing? Is de website langzaam? Converteert uw website niet door lage reactie tijden?. Haken bezoekers al snel af bij het winkelen?

Kom gerust eens langs om de mogelijkheden tot verbetering te bespreken.