Meertalige webportaal

Meertalig internationaal georiënteerd webportaal met afgeschermde gedeeltes voor belanghebbenden.

Communicatie platform

Berichten sturen naar sociale media kan vanuit de website manager

Communicatie platform

Vanuit het CMS kan nieuws worden gedeeld met de internationale bezoekers van webportaal. Er is op het webportaal een grote hoeveelheid drietalige informatie te vinden voor en over verloskundigen. Via het webportaal zijn voor de verloskundige en landelijke verloskundige organisaties in een afgeslote omgeving materialen en leermiddelen beschikbaar gesteld.

portaal software voor NGO's
Leden portaal

Interactie met leden en partners

Leden portaal

Op het webportaal kunnen leden en vertegenwoordigers onderzoeken downloaden, enquêtes invullen waarmee bijvoorbeeld beleidswensen worden geïnventariseerd. Leden kunnen via een forum communiceren en onderling direct communiceren via een chat omgeving. De organisatie kan zelf berichten pushen naar leden of ledengroepen.

Meertalige webportaal

Voor International Confederation of Midwives is een uitgebreid webportaal gecreëerd om de specifieke workflow van ICM te ondersteunen. Het webportaal biedt een beveiligde gedeelte voor verschillende gebruikersgroepen. Zoals een forum voor commissieleden en een speciaal gedeelten voor het bestuur en andere overleg organen binnen de organisatie. Dit allemaal aangestuurd via het uitgebreide ledenbeheer. In de website zijn slimme zoekfuncties opgenomen die het zoeken in de grote hoeveelheid documenten vergemakkelijken.

In het CMS worden drie talen met onze taal-management oplossing aangestuurd. Voor elke taal zijn er vertalers die binnen hun eigen omgeving de aangeboden teksten vertalen. De portal is uitgerust met onze file-manager, die een enorme hoeveelheid documenten geordend en veilig houdt. Onze authenticatie-manager die het mogelijk maakt op simpele wijze de leden te managen. Daarnaast hebben we nog meerdere integraties verzorgt met bestaande software voor o.a. projectmanagement, e-mail marketing en statistieken waaronder Salesforce, Campaignmonitor en Google Analytics.

Bekijk de website

Ook een webportaal laten maken?

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op