Platform voor en over elektrisch rijden.

Native app / website Platform voor en over elektrisch rijden.

Slimme URL's met voor selectie

Intelligente filter en sorteer functionaliteit

Slimme URL's met voor selectie

Gemakkelijk elektrische auto's filteren en vergelijken op basis van de elektrische auto eigenschappen. De URL bevat alle filter keuzes zodat de bezoeker zijn overzicht gemakkelijk kan bewaren. Door deze slimme URL opbouw kan Mountox ook elektrische auto's overzichten maken en deze URL gebruiken in hun social-media strategie en website artikelen. Zo kan je b.v. alle Audi's bekijken die een actieradius hebben van meer als 380 km

Vergelijk en onderzoek mogelijk maken

Je eigen auto vergelijken met een elektrische

Vergelijk en onderzoek mogelijk maken

De website is gekoppeld aan de RDW database. Hierdoor kun je jouw auto, d.m.v. kenteken invoer, fiscaal vergelijken met een door jou gekozen elektrische auto. Zo kun je kosten vergelijken en welke besparing er mogelijk is en met welke bedragen je rekening moet houden. Ook is een optie om de kosten te berekenen in combinatie met zonnepanelen.

Platform voor en over elektrisch rijden.

Bij Mountox is alles te vinden wat te maken heeft met elektrisch autorijden. Alle elektrische automodellen die op de markt zijn, zijn te vinden en vergelijken. Uitgebreide filter- en sorteermogelijkheden helpen om alle ins en outs van de auto's te bekijken. Auto's kunnen op tal van aspecten onderling worden vergeleken, ook zelfs met je eigen auto. Via een API worden de benodigde autogegevens, via de invoer van het kenteken, opgehaald bij de RDW. Daarnaast biedt de website de mogelijkheid om de aanschafkosten van een nieuwe elektrische auto gedetailleerd te berekenen. Dit kan zowel voor particuliere als voor zakelijke aanschaf. De applicatie biedt bezoekers ook de mogelijkheid om hier zijn eigen auto te vergelijken in de berekening. 

De medewerkers van Mountox kunnen ook zelf nieuwe gegevens en aanvullende aspecten invoeren. Er is een uitgebreide invoer mogelijkheid voor automodellen en alle daaraan gekoppelde informatie. Ook kunnen subsidieregelingen, belastingregels worden aangepast aan nieuwe en veranderende belastingregels. Daarnaast alle opties om de andere content van de website te managen.

Naast heel veel informatie over de elektrische auto's is er nog veel meer te vinden. Informatie over de aanschaf van laadpalen, laadpassen, zonnepanelen bijvoorbeeld, DBB faciliteert uitbreidingen in functionaliteit zoals onlangs nog een uitbreiding met een berekening voor benodigde zonnepanelen en een integratie met het marketing platform Landingi.

Bekijk website

Website laten maken?

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op