Mountox

Volledig inzicht in kosten en baten van elektrisch rijden. Vergelijken van automodellen met elkaar of met uw eigen auto. Doorberekening van kosten bij aanschaf voor zowel zakelijke rijders als particulieren.

Dit project maakt gebruik van de volgende Building Blocks:

Bekijk website Neem contact op
iMac screen frame

In het kort

Bij Mountox is alles te vinden wat te maken heeft met elektrisch autorijden. Alle elektrische automodellen die op de markt zijn, kunt u vinden en vergelijken. Uitgebreide filter- en sorteermogelijkheden helpen om alle ins en outs te bekijken. Auto's kunnen op tal van aspecten worden vergeleken met elkaar, maar ook met uw eigen auto. Via een API worden de benodigde autogegevens, via de invoer van het kenteken, opgehaald bij de RDW. Daarnaast biedt de website de mogelijkheid om de aanschafkosten van een nieuwe elektrische auto gedetailleerd te berekenen. Dit kan zowel voor particuliere als voor zakelijke aanschaf. De applicatie biedt bezoekers ook de mogelijkheid om hier zijn eigen auto te vergelijken in de berekening. 

De medewerkers van Mountox kunnen zelf nieuwe gegevens en aanvullende aspecten invoeren. Er is een uitgebreide invoer mogelijkheid voor automodellen en alle daaraan gekoppelde informatie. Ook kunnen subsidieregelingen, belastingregels worden aangepast aan nieuwe en veranderende belastingregels. Daarnaast alle opties om de andere content van de website te managen.