Trainen en informeren

Website voor een bedrijfspresentatie met een trainingsomgeving.

Visuele onderdelen in een webdesign

Details maken de website eigen.

Door het verwerken van kleine maar toch herkenbare visuele onderdelen in een webdesign maak je het webdesign eigen. In dit geval de electro-magnetische golf die de basis vormt van een methode voor corrosie onderzoek in o.a. boorkoppen en gasinstallaties.

Simpel invoeren, elke gewenste uitvoer

Flexibele FAQ section

In het CMS kunnen op simpele wijze onderwerpen worden toegevoegd in de veel gestelde vragen lijst. Volgorde van de vragen kan manueel of automatisch worden bepaald.

Trainen en informeren

Voor Sonopec is een traditionele maar moderne presentatie-website gemaakt. In deze website bevinden zich standaard-onderdelen zoals beschrijvingen van services en diensten die door Sonopec worden aangeboden. Daarnaast een onderdeel over Sonopec en haar ontstaansgeschiedenis. Bezoekers van de website kunnen via verschillende formulieren offertes aanvragen en een afspraak inplannen. Ook zijn er inschrijf- en aanvraagformulieren voor verschillende trainingen en opleidingen die worden aangeboden op de website.

Voor ingeschreven cursisten is er een aparte trainingssectie waar documentatie en trainingsmateriaal wordt aangeboden. In het CMS kan het team van Sonopec alle content in de website aanpassen en uitbreiden. Daarnaast kunnen er formulieren worden gemaakt om verschillende assessments te doen onder de trainees en cursisten. De offerte-formulieren worden volledig verstuurd in PDF, opgemaakt in de huisstijl van Sonopec. Hierdoor is zowel de communicatie als het trainingsmateriaal in een herkenbare en uniforme huisstijl.

Bekijk de website

Website nodig om je bedrijf te presenteren?

Goedenavond, ik ben Hurby

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Hurby