Self-service en Multisite-CMS

Management van websites in één management-omgeving ondergebracht.

Tijd besparen door centralisatie

Elke doelgroep zijn eigen website

Tijd besparen door centralisatie

Zorgeloos VvE-Beheer voert met één CMS het beheer voor meerdere websites (Multisite-CMS). Het is nu voor de medewerkers een stuk efficiënter en makkelijker om lokale informatie te beheren. Hierdoor blijven de websites actueel en goed vindbaar voor de verschillende steden waar Zorgeloos VvE-Beheer actief is.

Ook een branchevereniging portaal?
Beheren van gegevens in teamverband is handig.

Werken in teamverband aan services

Beheren van gegevens in teamverband is handig.

Medewerkers werken nu gezamenlijk in het CMS aan verschillende VvE informatie. Zoals groepsgebonden en persoonlijke documentatie of algemene informatie. Nieuws en andere wetenswaardigheden kunnen vanuit het CMS worden gedeeld op de website(s) naar keuze.

Bekijk wat een portaal kan betekenen

Self-service en Multisite-CMS

Om het management van de websites van Zorgeloos VvE-Beheer makkelijker te maken zijn de websites in één management-omgeving ondergebracht. De websites maken gebruik van dezelfde designelementen, maar hebben hun eigen domein en inhoud die gericht is op lokale aspecten van de betreffende stad of streek. Op deze wijze kunnen de lokaal georiënteerde VvE-websites doeltreffend ranken in Google. Het beheer van de websites is door het centrale CMS een stuk makkelijker en minder tijdrovend geworden.

De websites bevatten verschillende secties met nieuws en meerdere formulieren om aanvragen en verzoeken van bezoekers te verwerken. Offertes kunnen als PDF worden gedownload en digitaal worden ondertekend. Op de websites zijn ook inlog-secties aanwezig voor klanten voor hun persoonlijke VvE omgeving. In deze zelf-service omgeving zijn allerlei zaken geregeld die betrekking hebben op hun VvE account. Zorgeloos VvE-Beheer kan via het portaal en documenten aanreiken en informatie verstrekken.

Bekijk de website

Ook geïnteresseerd in een multisite-CMS?

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op