Vacature website met software integraties

Solide vacature website met software integraties

Mobiel vriendelijke website

Responsive webdesign

Mobiel vriendelijke website

De meeste bezoekers die op zoek zijn naar een vacature doen dit op hun mobiel. Daarom heeft VDES een ‘mobiel first’ design. Zo is het design van de website geschikt voor elke type apparaat en krijgt de bezoeker de beste website ‘ervaring’.

Ook een website op maat laten maken?
Sollicitaties en email vanuit de website moet aankomen, altijd!

E-mail automatisering via Postmark

Sollicitaties en email vanuit de website moet aankomen, altijd!

Al onze websites worden gekoppeld aan een email API die zorgt voor alle transactionele email. Door het gebruik van deze API is het afleveren van transactionele e-mail gegarandeerd en razend snel. Bij het versturen van een sollicitatieformulier wil je een snelle, veilige en juiste aflevering garanderen. Doordat we deze erkende en gevalideerde oplossing gebruiken komen e-mails zelden in spam-boxen terecht.

Meer over speciale functies kan je hier lezen

Vacature website met software integraties

Van Dijk Employment Services wilde een nieuwe website geïntegreerd met software die binnen het bedrijf wordt gebruikt. We hebben een nieuw "mobile first" webdesign gemaakt op basis van enkele brainstorm sessies en evaluatie momenten. De website bevat voornamelijk vacatures op academisch niveau en daarnaast zijn er project en nieuwssecties waarin achtergronden van projecten en ervaringen van gedetacheerden worden gedeeld.

Naast de integratie ( Goede Banen) is er ook een koppelingen met inbound-marketing tools zoals Campaign-monitor. Google Analytics en tools voor SEO-optimalisatie zijn ook geïntegreerd zodat de vacatures optimaal mogelijk worden geïndexeerd en gemeten. Zo krijgt VDES antwoord op belangrijke vragen zoals: Welke campagnes zijn succesvol? Hoe zijn potentiële sollicitanten op de websites gekomen? Welke bezoekers solliciteren? Als sollicitanten stoppen met het invullen van huh sollicitatieformulier, waar en wanneer doen ze dat dan?

Bekijk de website

Ook een vacature website laten maken?

Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op