Verkopen aan particulieren en retailers

Webshop voor verkoop aan particulieren en retailers

Converterende productpaginas

Een prettige koop ervaring

Converterende productpaginas

Een webwinkel vol technieken om goed converterende productpagina's te maken. Snel, betrouwbaar en voor een ieder te begrijpen. Op mobiel, maar ook op alle andere devices.

Ook een webshop laten maken?
Compleet overzicht in een oogwenk

Grip hebben op de processen, ook na de aankoop

Compleet overzicht in een oogwenk

In het CMS kan op een simpele wijze orders worden afgehandeld. Communicatie met de klant kan direct vanuit de manager. Koppelingen met my Parcel of PostNL en de evt. boekhouding zijn allemaal ondergebracht in één overzichtelijke manager.

Meer over het laten maken van een webshop

Verkopen aan particulieren en retailers

EDART, een webwinkel vol vrolijke kunst. Je vindt er leuke producten zoals kleurrijke ansichtkaarten, prachtige prints, houten kunstplankjes, dibonds of ook wel prints op aluminium genoemd, kalenders en nog veel meer kunst van Ed van der Hoek. De ansichtkaarten, kunstprints en plankjes op Edart zijn allemaal gebaseerd op originele schilderijen van Ed. De webwinkel heeft voor retailers een speciaal gedeelte waarin orders op efficiëntere wijze kunnen worden doorgegeven en afgehandeld. Denk hierbij aan anders opgezette productoverzichten, aangepaste prijzen, minimale bestel aantallen en het betalen op rekening.

Voor consumenten is er gekozen voor een meer reguliere wijze van bestellen.Voor consumenten is het ook mogelijk als gast te betalen een klantaccount is niet verplicht. Er is natuurlijk wel een mogelijkheid voor een klantaccount. Hierin kan de klant dan oude facturen inzien en voorkeuren bewerken.

Bekijk de website

Website nodig om je bedrijf te presenteren?

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op