Nu heb ik een website met alle tools die ik zocht.

Website, webshop of een portal van hoogwaardige kwaliteit laten ontwikkelen door specialisten? DBB heeft méér dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van online oplossingen.

Ontwikkelen

Ontwikkelen op maat

Wij ontwikkelen speciale websites, webshops en portals. Web oplossingen die bijzondere maatwerk-functionaliteit herbergen. Bijvoorbeeld corporate websites, vergelijkingswebsites, zoek-, en catalogus-systemen. Of het integreren van jouw diensten en-of services. Ook is het mogelijk om software van derden te integreren, bijvoorbeeld CRM, financiële software, software voor de logistiek, voorraadsystemen, administratiesoftware en andere ERP systemen.

Ontwikkelen met de beste bouwers

Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij welk serviceniveau nodig is om samen met jou online succes te behalen.

Website op maat laten maken

Complete en effectieve maatwerk website met uitgebreide services. In samenspraak ontwikkelen wij precies die website om de gestelde doelen te bereiken.

Webshop laten maken

Complete en effectieve webshop op maat met uitgebreide services. Een webshop die zorgt voor grotere conversie en de mogelijkheden biedt om jouw afzetgebied te vergroten.

Klanten of service portal laten maken

Met een beveiligd klanten of service portal stel je 24/7 gepersonaliseerde informatie beschikbaar aan jouw gebruikers.

Ondersteunen van A tot Z

Naast het ontwikkelen van websites, webshops, en portals ondersteunen we je graag bij het succesvol maken van jouw online activiteiten.

Online marketing

Internetbureau DBB assisteert graag met jouw online marketingstrategie. Met het creëren van een succesvolle inbound marketingstrategie krijg je een duurzaam online marketingmiddel in handen.

DTP en Grafische vormgeving

Internetbureau DBB heeft veel DTP en ontwerp ervaring. DBB beschikt ook over een netwerk van fotografen, illustratoren en audio- en video-producenten voor de creatie van hoogwaardig werk.

Content management en creatie

Content-management: DDB neemt een gedeelte of het gehele management over van jouw online activiteiten. Ook het creëren van content zoals teksten en afbeeldingen kan door DBB worden verzorgt.
Hurby

Hurby

Creative director

Op zoek naar ontwikkeling?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Aanduiding*

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres info@dbb.nl.