>

Alles begint met goed luisteren.

- Inventariseren

In deze stap definiëren we doelstellingen, doelgroep(en) en aan welke eisen het product moet voldoen.

Wij gaan naar je luisteren, met je meedenken en oplossingen in kaart brengen.

>

Samen creëren we het juiste product ontwerp.

- Vormgeven

In deze stap komt DBB tot een gedetailleerde definitie van het product.

DBB maakt design voorstellen. Hierin zijn techniek, en vormgeving afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroepen. Feedback geven op design voorstellen kan via slimme middelen. Wij starten met een project wanneer het design is vastgesteld.

>

We gaan een prachtig product voor je bouwen!

- Ontwikkelen

In deze stap wordt het product ontwikkelt.

Onze ontwikkelaars zetten het design om in razendsnelle code. Het open source Modx CMS wordt met de gewenste functionaliteit ingericht. Eventuele software van derde wordt gekoppeld.

>

We zetten de puntjes op de i. Het gaat om de details!

- Afronden

Wanneer het product voldoet aan de eisen en wensen wordt het opgeleverd.

Je kunt de content gaan invoeren, marketingcampagnes worden voorbereid. Gegevens worden compleet gemaakt en de koppelingen met externe software zijn gereed en getest. We zijn bijna klaar!

>

Wij blijven betrokken bij je product, ook na oplevering!

- Ondersteunen

Onderhoud en support op jouw product.

Wij blijven jouw product monitoren en staan 24/7 klaar om je te helpen met al je vragen en activiteiten.

DBB jouw online partner

Wat we doen?

 

Wij bouwen websites, portals, en webshops met het doel jouw organisatie of bedrijf vooruit te helpen. Samen vertalen wij de wensen in een maatwerk online oplossing die het werk vereenvoudigt of jouw online aanwezigheid verbetert. Jouw wensen staan altijd centraal en wij staan voor onze uitgangspunten: kwaliteit, service en integer.

Persoonlijk contact en grote betrokkenheid
Dat is bij DBB de basis. Technische zaken leggen wij uit in heldere begrijpbare taal. Bereikbaar per mail en telefoon, doen wij ons uiterste best om op elk moment klanten te woord te staan en oplossingen te bieden of antwoorden te geven. Vanuit onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis zijn wij in staat om steeds weer de optimale oplossing te realiseren voor onze opdrachtgevers. Wij beschikken over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, ontwikkelaars, SEO-experts, netwerkdeskundigen, marketeers, fotografen, illustratoren en vertalers waarmee we prachtige producten maken.

Klanten beoordeling

Geschiedenis
DBB is een samengaan van Itera Development van Arjen Trouwborst en webdesign-bureau at Hurby's van Herbert Kroon. Beide ondernemingen hebben een grote en lange staat van dienst en beschikken over een uitgebreid portfolio en netwerk van professionals met uiteraard de daarbij behorende praktijkervaring. Door onze krachten te bundelen kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen.

Over de oprichters van DBB
Arjen heeft passie voor alles wat te maken heeft met software development. Hij is in 2012 afgestudeerd als Software Engineer aan de Haagse Hogeschool en heeft daarna van zijn passie zijn werk gemaakt. Hij is altijd op zoek naar oplossingen die een correct antwoord bieden voor integratievraagstukken van de klant. Daarnaast spant hij zich in om de technische oplossingen van DBB steeds verder te optimaliseren.

Herbert aka Hurby is sinds 1998 actief als ontwikkelaar / webdesigner. Hij begon bij WorldOnline, was daarna werkzaam bij grote mediabureaus, maar werd al snel freelancer bij tal van opdrachtgevers. Vervolgens richtte hij zich steeds meer op het bedienen van vaste klanten met zijn inmiddels opgerichte webdesign-bureau At Hurby's. 

Benieuwd naar hoe het team eruit ziet? 

Wij werken o.a. voor deze organisaties.

Webshop voor MCMenthoven
Website voor Mountox
Wijk voor Wijk
B2B portaal voor MIS-S
ICM
Webportaal voor TÜV Rheinland
Webportaal voor KINT
Webportaal voor PIA
Vacture website voor Van Dijk Employment Services
website voor Joling badkamers
Webportaal voor RPVVE Beheer
Webportaal voor Sonopec
website voor fysiotherapie-ramses
Website voor klusbedrijfpijnacker
Webshop voor leren-leren
Website voor huyser-interieur