Internetdiensten op maat

Internetbureau DBB vertaalt de doelstellingen van de klant naar een digitale workflow. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakte oplossing.

Photo by: Ed van der HoekInternetdiensten op maat

Geen maat weten te houden

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gecentraliseerde maatwerk internetoplossingen voor data-, informatie- en communicatiestromen in organisaties. Wij brengen uw digitale activiteiten onder in één centraal systeem waarin u controle heeft over bijvoorbeeld  CRM-, CMS-, ERP-, of HRM-data. We leveren totaaloplossingen voor uw bedrijfsprocessen, maar kunnen ook bestaande bedrijfssoftware of CRM-software van derden integreren. Binnen de gebruiksvriendelijke digitale hub kunt u websites, apps, narrowcasting schermen, e-mailmarketing, intranet en sociale media beheren vanuit één centrale plek. Eenvoudig en efficiënt aan de slag met de nieuwste communicatiemiddelen.

Internetbureau DBB gebruikt een veel geprezen beheeersysteem welk de basis vormt voor een digitale hub. Deze omgeving is duidelijk en simpel in gebruik, zelfs door mensen met weinig tot geen ervaring. Voor grotere organisaties kan de digitale hub worden ingericht voor meerdere zogenaamde rollen. Elke gebruiker heeft een rol met specifieke rechten. Zo kunt u een afdeling van een webshop laten beheren door een beheerder met rechten voor alleen zijn afdeling. De directeur kan b.v in alle afdelingen werken maar ook zaken zien die voor anderen verborgen blijven. Een ander voorbeeld is een magazine met meerdere redacteuren, hoofdredacteuren en een eindredacteur.

Het is zelfs mogelijk meerdere websites met verschillende beheerders in één management-omgeving te plaatsen. Meerdere webwinkels of vestigingen met eigen gezicht, voorraad, etc., kunnen dan centraal worden gemanaged en gehost. Een goed voorbeeld hiervan zijn landelijk of internationaal opererende bedrijven met meerdere (sub)domeinen, elk in hun eigen taal of locatie.

De kracht van eenvoud.

Door eenvoud en een intuïtieve workflow, zijn oplossingen van internetbureau DBB, simpel te hanteren en plezierig in gebruik. Niets is moeilijker dan dingen eenvoudig maken. Einstein zei ooit: ‘Als je het niet eenvoudig kunt uitleggen, begrijp je het niet goed genoeg.’ Eenvoudige indelingen en korte herkenbare etiketteringen worden sneller door het brein opgenomen en blijven daar langer zitten. Eenvoud is dus essentieel bij het succes van software. Door vanuit inzicht te werken en de aanwezige data vervolgens op relevantie te rangschikken, kunnen we tot slimmere oplossingen en sneller resultaat komen. En wie wil dat niet?

Eenvoud is onderscheid maken. Focussen. Bepalen wat je wél en niet meeneemt bij het ontwikkelen van een interface. Dat houdt in: bewuste keuzes maken, kiezen welke content, functionaliteiten en taken je wel én welke je vooral niet aanbiedt. Dat is best lastig. Hoe groter de fragmentatie, hoe ingewikkelder de user-experience wordt. Hoofdtaken dienen van minder belangrijke taken te worden onderscheiden. Er dient een duidelijke visuele hiërarchie te zijn.  

Eenvoud maakt onze software niet alleen sterker, maar ook plezieriger in gebruik. DBB kijkt samen met u naar de bedrijfsvoering en creëert na analyse en regelmatige evaluatie, een gecentraliseerde management-oplossing voor uw gegevens-, informatie- en communicatiestromen. Deze manier van werken bespaart tijd, voorkomt standaardfouten en verhoogt de acceptatie van nieuwe software bij werknemers. De organisatie profiteert hierdoor van een goedkopere, snellere en effectievere manier van werken. 

Webapplicatie laten maken

Uw bedrijfsprocessen en vraagstukken in korte tijd vertalen naar een webapplicatie op maat? Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk-webapplicaties. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.

Meer informatie
Website op maat laten maken

Website op maat laten maken

Website op maat laten maken: Complete en effectieve maatwerk websites die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign welke nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Meer informatie
Arjen Trouwborst

Arjen Trouwborst

Lead developer