Nederlands(nl)

Maatwerk

DBB vertaalt de doelstellingen van de klant naar een digitale workflow. Hierdoor ontstaat een op maat gemaakte oplossing.

Photo by: Ed van der Hoek

Geen maat weten te houden

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van gecentraliseerde management-oplossingen voor data-, informatie- en communicatiestromen in organisaties. Wij brengen uw digitale activiteiten onder in één centraal systeem waarin u controle heeft over bijvoorbeeld  CRM-, CMS-, ERP-, of HRM-data. We leveren totaaloplossingen voor uw bedrijfsprocessen, maar kunnen ook bestaande bedrijfssoftware of CRM-software van derden integreren. Binnen de gebruiksvriendelijke digitale hub kunt u websites, apps, narrowcasting schermen, e-mailmarketing, intranet en sociale media beheren vanuit één centrale plek. Eenvoudig en efficiënt aan de slag met de nieuwste communicatiemiddelen.

DBB gebruikt een veel geprezen beheersysteem welk de basis vormt voor een digitale hub. Deze omgeving is duidelijk en simpel in gebruik, zelfs door mensen met weinig tot geen ervaring. Voor grotere organisaties kan de digitale hub worden ingericht voor meerdere zogenaamde rollen. Elke gebruiker heeft een rol met specifieke rechten. Zo kunt u een afdeling van een webshop laten beheren door een beheerder met rechten voor alleen zijn afdeling. De directeur kan b.v in alle afdelingen werken maar ook zaken zien die voor anderen verborgen blijven. Een ander voorbeeld is een magazine met meerdere redacteuren, hoofdredacteuren en een eindredacteur.

Het is zelfs mogelijk meerdere websites met verschillende beheerders in één management-omgeving te plaatsen. Meerdere webwinkels of vestigingen met eigen gezicht, voorraad, etc. kunnen dan centraal worden gemanaged en gehost. Een goed voorbeeld hiervan zijn landelijk of internationaal opererende bedrijven met meerdere (sub)domeinen, elk in hun eigen taal of locatie.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact op
Hurby

Hurby

Developer - Designer