DBB Portaal voor geloofgemeenschappen

Faciliteer medewerkers in alle organisatorische processen, bewaak de integriteit van privé gegevens van uw gemeente leden.

Voor (geloofs) gemeenschappen

DBB portaal voor geloofsgemeenschappen

Stelt kerken in staat om veilig, informatie centraal te organiseren, en binnen de gemmenschap geborgen te communiceren.

 

Geborgen samenwerken en communiceren met leden

Stelt geloofgemeenschappen in staat om veilig, gemeentelijke informatie centraal te organiseren, en binnen de gemeenschap geborgen te communiceren.

Veilig communiceren

Een beschermde omgeving voor veilige private communicatie

Biedt gecontroleerde beveiligde toegang tot gemeenteleden informatie, zoals persoonlijke informatie, familieleden, notities en mededelingen. Speciaal gemaakt voor o.a. ouderlingen en kerkelijk medewerkers.

 

Effectieve communicatie via groepen

Organiseren van communicatie stromen

Kerkleden en kerkelijk medewerkers indelen op basis van locatie, leeftijd, verantwoordelijkheden of doelgroep. Bepaal bij elke groep de gewenste groepsbeheerders en communicatie mogelijkheden. 

Persoonlijke content altijd!

Toegang tot exclusief beschikbaarv gestelde middelen en informatie.

Elk gemeentelid heeft een persoonlijke omgeving die toegang biedt tot de voor hem/haar beschikbare middelen en content. 

Die persoonlijke omgeving is zeer simpel en intuïtief in gebruik en is geschikt voor jong en oud. De software werkt op zowel mobiel, iPad als computer.

Veilig nu en in de toekomst

Wij verbeteren continu ons product en blijven het doorontwikkelen.

  • Voor jong en oud, voor zowel mobiel als desktop.
  • Zorgt voor een veilige digitale omgeving.
  • Helpt in het volgen van de privacy wetgeving.
  • Geeft grip op organisatorische communicatie.
  • Versterk de gemeenschap.
  • Organiseer inschrijvingen voor b.v diensten en samenkomsten.
  • Organiseer activiteiten, publiceer nieuws.
  • Gebruik handige agenda's en roosters.
  • Werkt met administratieve systemen zoals LRP en SILA.
  • Maak een kennisbank.

Inschrijvingen, berichten uitwisselen, agenda's maken en nog veel meer

Krachtige onderdelen

Gebruik groepsberichten, groepsbestanden en persoonlijke berichten om binnen de kerk met elkaar verbonden te blijven. Organiseer diensten en activiteiten per groep of voor de gehele kerk. Biedt documentatie aan in een kennisbank en verspreid nieuwsberichten via meerdere kanalen.

 

Vertegenwoordigers hebben extra permissies

Participatie van leden

Kerkleden participeren en kunnen e.v.t optreden als vertegenwoordigers van de gemeente, bijvoorbeeld omdat ze een (deel)taak vervullen. Denk hierbij aan b.v ouderlingen, catechisatie medewerkers,  predikers, bestuursleden, groepsleiders, vertrouwenspersonen, etc.

Deze vertegenwoordigers kunnen extra beheer permissies krijgen om daarmee deel)taken uit te voeren zoals b.v leden toevoegen of activiteiten inroosteren. berichten plaatsen, notities maken, bestanden delen, activiteiten aanmaken, etc. 

Voldoen aan privacy wetgeving

Audit functie voor AVG en privacy verantwoording

Middels de AVG audit krijgt een AVG medewerker van de kerk inzicht in de uitgereikte toegang tot kerkleden, ledengegevens en de privacy gerelateerde systeeminstellingen.

Afhankelijk van de taak die een lid heeft krijgt deze soms toegang tot persoonlijke gegevens van andere leden (b.v bij catechisatie bezoeken). Deze gegevens vallen onder de bescherming van AVG wetgeving. Door het loggen en administreren van bewerkingen is het voor de organisatie altijd duidelijk wie welke informatie aanmaakt of bewerkt en wie de informatie in kan zien en wanneer en waarom dat gebeurd.

Werkt ook op basis van bestaande leden administratie systemen.

Importeer gemeente leden

Door gebruik intuïtieve datavelden en de daaraan gekoppelde dataprofielen kan een organisatie zelf bepalen hoe en welke (leden)gegevens worden opgeslagen. Zo kan vrijwel elke bestaand en/of gewenste samenstelling van (profiel) gegevens worden gebruikt.

Importeer leden uit bestaande registratiesystemen zoals LRP en SILA of uit elk ander willekeurig ledenadministratie systeem.

 

Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert