DBB Portaal voor kerken

Eenvoudig en veilig kerkelijke werkzaamheden centraliseren

Efficiënte gemeenteleden-administratie

Efficiënt gemeenteleden-beheer met dataprofielen, krachtige zoek- en filtermogelijkheden en eenvoudig samenstellen van ledenlijsten.

Samenwerken en communiceren

Eenvoudig in groepen samenwerken aan gemeenteleden-beheer, activiteiten, agenda's, taken en documenten. Communiceer via groepsgesprekken of de persoonlijke inbox.

Eenvoudig activiteiten plannen

Plan eenvoudig diensten en activiteiten en wijs taken toe aan verantwoordelijken. Informeer andere planners en ontsluit met gemak diensten en activiteiten naar groepsagenda's.

Voortaan volledig AVG proof

Met toegangsrechten, tweestapsverificatie en AVG-audit is de AVG en veiligheid van jullie informatie gewaarborgd.

DBB portaal voor jullie kerk

Geborgen samenwerken en communiceren

Een alles-in-één oplossing voor kerken die hun werkzaamheden en communicatie integraal willen oplossen. Maak gebruik van DBB Portaal voor veilig gemeenteleden administratiebeheer en naadloze communicatie met jullie gemeenteleden.

Gemeenteleden-administratie

Een eenvoudige maar effectieve wijze gegevens van gemeenteleden beheren, administreren en importeren. Bepaal met profielvelden welke gegevens worden vastgelegd van gemeenteleden. Leg eenvoudig notities vast en stel ledenlijsten samen o.b.v. de gewenste criteria.

Gemeenteleden-administratie

Organiseer via groepen

Gemeenteleden indelen in groepen op basis van profielvelden. Bepaal per groep de toegestane communicatiemiddelen en wijs ledenbeheer, activiteitenplanning, agenda en documentbeheer toe aan de juiste personen.

Organiseer via groepen

Documentbeheer

Eindelijk eenvoudig documenten beheren en delen. Documenten per groep opslaan of delen in groepsberichten. Genereer o.a. weekbrieven, afkondiging briefjes en predikant briefjes op basis van mededelingen en relatiegegevens.

Documentbeheer

Diensten en activiteiten

Eenvoudig diensten of activiteiten centraal plannen met behulp van roosters en groepsagenda's. Dit maakt de organisatie van kerkdiensten, bijbelstudies, cursussen en gemeenschapsactiviteiten soepel en efficiënt.

Diensten en activiteiten

Taakbezetting

Door de centrale planning kunnen kunnen taken efficiënt worden toegewezen aan activiteiten. Dit geeft inzicht in de takenbezetting en de voortgang van lopende activiteiten binnen de kerk.

Taakbezetting

Communicatie

Versterk communicatie binnen de kerk. Gemeenteleden kunnen eenvoudig contact opnemen met groepsleden of met contactpersonen via hun persoonlijke inbox.

Communicatie

Kennisbank

Gebruik de kennisbank waarin alle relevante kerkelijke informatie beschikbaar is voor gemeenteleden en vrijwilligers.

Kennisbank

Nieuws

Informeer gemeenteleden over de laatste ontwikkelingen met behulp van nieuwsberichten. Bepaal zelf op welk tijdstip de nieuwsberichten worden gepubliceerd.

Nieuws
Gemeenteleden-omgeving

Gemeenteleden-omgeving

Ieder gemeentelid beschikt over een persoonlijke, beveiligde omgeving voor communicatie, het lezen van nieuwsberichten, raadplegen van de kennisbank, toegang tot bestanden en hun persoonlijke agenda en inbox.

De persoonlijke omgeving is zeer simpel en intuïtief in gebruik en is geschikt voor jong en oud. De software werkt op zowel mobiel, iPad als computer.

Efficiënt organiseren en verbinden

Geen overzicht meer over wie toegang heeft tot Gemeenteleden gegevens en moeite met effectieve informatiedeling? Communicatie in wijkgemeentes of clubs verloopt stroef? DBB Portaal biedt de oplossing voor kerken om veelvoorkomende communicatie- en werkprocessen te centraliseren en dit op een integrale en AVG-verantwoorde manier te beheren.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Genereer documenten

Genereer documenten

o.a. van weekbrieven, afkondiging briefjes en predikant briefjes

Met de geïntegreerde structuur van DBB Portaal genereer je moeiteloos documenten op basis van mededelingen en ledengegevens. Gebruik documenttemplates voor consistente opmaak. Het genereren van o.a. van weekbrieven, afkondiging briefjes en predikant briefjes was nog nooit zo makkelijk. 

Notities

Notities

Voldoen aan privacy wetgeving

Garandeer kennisoverdracht en organiseer notities conform de AVG wetgeving. Geen gevoelige notities in losse schriftjes of documenten die ergens "rond zwerven". Bepaal welke notities onderwerpen wie mag inzien en of mag toevoegen.

Inschrijvingen

Inschrijvingen

Eenvoudig maar krachtig

Bepaal o.b.v. van een geplande activiteit of hiervoor inschrijvingen gelden. Of het nou gaat om maximaal aantal plekken bij de crèche tijdens een dienst. Of het inschrijven voor het mee eten bij de start van het winterwerk. 

 

AVG, beveiliging en privacy

AVG, beveiliging en privacy

Alle persoonlijke gegevens van gemeenteleden worden opgeslagen in overeenstemming met de AVG-richtlijnen. De toegangsrechten kunnen gedetailleerd worden toegewezen, en de beheeromgeving is standaard beschermd met tweestapsverificatie. Dankzij de AVG-audit is de toegang tot gegevens transparant geregeld.

Gemeenteleden hebben toegang tot hun persoonlijke informatie en kunnen hun voorkeuren instellen. Dit bevordert de transparantie en het beheer van de lidmaatschapsgegevens.

Benieuwd naar hoe wij jullie kerk van dienst kunnen zijn?

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op

Waar moeten we de folder heen sturen?

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres info@dbb.nl.