Portaal software voor NGO's

Effectief, veilig, toekomstbestendig

Organiseer samenwerking

Organiseer eenvoudig de samenwerking van ledenbeheer, activiteiten, agenda's, taken en documenten.

Efficiënt relatiebeheer

Efficiënt en effectief relatiebeheer met dataprofielen, krachtige zoek- en filtermogelijkheden en eenvoudig samenstellen van relatielijsten.

Personaliseer communicatie

Elke relatie heeft een persoonlijke omgeving met toegang tot groepsgesprekken, nieuws, kennisbank, bestanden, agenda en de mogelijkheid om contact op te nemen met contactpersonen of groepsleden via hun persoonlijke inbox.

Privacy en veiligheid gewaarborgd

Met toegangsrechten, tweestapsverificatie en AVG-audit is de privacy en veiligheid van jullie informatie gewaarborgd.

DBB Portaal voor jullie organisatie

Effectieve oplossingen voor praktische problemen

Een alles-in-één oplossing voor non-profitorganisaties om betrokkenheid te stimuleren, werkzaamheden te organiseren, en relaties te beheren. Gebruik DBB portaal voor de groei en het succes van jullie non-profitorganisatie.

Vrijwilligers- en ledenbeheer

Een gecentraliseerd systeem voor het beheer van leden en vrijwilligers. Dit vereenvoudigt de communicatie, taakverdeling en planning binnen de organisatie.

Vrijwilligers- en ledenbeheer

Samenwerken in groepen

Leden en vrijwilligers segmenteren in groepen op basis van taken, projecten of andere relevante criteria. Dit bevordert de efficiëntie en samenwerking binnen de organisatie.

Samenwerken in groepen

Documentbeheer

Eindelijk eenvoudig documenten beheren en delen. Documenten per groep opslaan of delen in groepsberichten. Genereer eenvoudig documenten op basis van mededelingen en relatiegegevens.

Documentbeheer

Activiteitenbeheer

Optimaliseer de activiteitenplanning met behulp van roosters en groepsagenda's, terwijl taken naadloos kunnen worden toegewezen aan deze activiteiten voor maximale efficiëntie.

Activiteitenbeheer

Taak- en projectbeheer

Efficiënt  taken en projecten managen maakt het mogelijk om de voortgang te volgen, taken toe te wijzen en het overzicht te behouden van lopende projecten.

Taak- en projectbeheer

Communicatie

Versterk interne communicatie door het faciliteren van groepsgesprekken. Leden kunnen op een eenvoudige manier contact leggen met elkaar en met relevante contactpersonen binnen de organisatie via hun persoonlijke inbox.

Communicatie

Centrale kennis hub

Maak een kennisbank waarin alle relevante informatie, handleidingen en inwerkprogramma’s beschikbaar zijn voor leden en vrijwilligers.

Centrale kennis hub
Ledenomgeving

Ledenomgeving

Ieder lid heeft een persoonlijke en veilige omgeving met toegang tot communicatie, nieuwsitems, de kennisbank, bestanden, en hun persoonlijke agenda en inbox.

De persoonlijke omgeving is zeer simpel en intuïtief in gebruik en is geschikt voor jong en oud. De software werkt op zowel mobiel, iPad als computer.

De uitdaging om de community online te bedienen

Ervaart jullie organisatie ook de uitdaging om aan de verschillende informatiebehoeften van leden, donateurs, vrijwilligers, alumni, personeel, partners en leveranciers te voldoen? DBB Portaal is een allesomvattende oplossing die gericht is op het adresseren van de uiteenlopende informatiebehoeften van belanghebbenden. Dit resulteert in geoptimaliseerde processen, verbeterde interne communicatie en een betere samenwerking met alle betrokkenen.

AVG, beveiliging en privacy

AVG, beveiliging en privacy

Alle persoonlijke gegevens worden in het DBB Portaal volledig in overeenstemming met de AVG-regelgeving opgeslagen.

Het is eenvoudig om relevante partijen gedetailleerde toegang te verlenen. De beheeromgeving is standaard beveiligd met tweestapsverificatie en de AVG-audit zorgt voor transparantie omtrent de toegang tot gegevens.

De gebruiker heeft volledige controle over zijn persoonlijke gegevens. Ook kan de gebruiker zijn communicatie voorkeuren aanpassen, waardoor een gepersonaliseerde ervaring wordt geboden.

Integratie met externe systemen

Integratie met externe systemen

Processen stroomlijnen

DBB Portaal biedt integratiemogelijkheden met externe systemen zoals fondsenwervingsplatforms, donormanagementsystemen, e-mailmarketingtools en socialemediaplatforms. Door deze integraties worden processen geoptimaliseerd en blijven gegevens consistent tussen de verschillende systemen.

Maatwerk mogelijk

Maatwerk mogelijk

80% staat al klaar en dat scheelt

Specifieke functies en wensen van een webportaal kunnen variëren afhankelijk van de behoeften en doelen van jullie organisatie. Goed om te weten dat DBB Portaal kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke vereisten van jullie organisatie.

Effectief, veilig en toekomstbestendig online organiseren?

Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op

Waar moeten we de folder heen sturen?

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres info@dbb.nl.