DBB Portaal voor brancheverenigingen

Efficiënt werken en participatie van leden activeren

Coördineren en organiseren

Eenvoudig lobbyactiviteiten coördineren en organiseren, wat resulteert in een efficiëntere belangenbehartiging voor jullie leden.

Centraal kennis delen

Deel eenvoudig branche-informatie, beleidsdocumenten en best practices met leden.

Leden hebben toegang tot hun persoonlijke informatie

Geef leden toegang tot hun persoonlijke informatie. Leden kunnen hun voorkeuren instellen en eventueel hun eigen gegevens wijzigen, wat bijdraagt aan de transparantie en het actueel houden van lidmaatschapsgegevens.

AVG en veiligheid gewaarborgd

Met toegangsrechten, tweestapsverificatie en AVG-audit is de AVG en veiligheid van jullie informatie gewaarborgd.

DBB Portaal voor brancheverenigingen

Effectieve oplossingen die in de praktijk daadwerkelijk werken

Een alles-in-één oplossing voor het coördineren en organiseren van lobbyactiviteiten, kennis te delen, en leden te beheren. Maak als branchevereniging gebruik van DBB om efficiënter te werken bij het behartigen van de belangen van jullie leden.

Ledenbeheer

DBB Portaal voor brancheverenigingen een centraal platform voor efficiënt ledenbeheer. Dit vergemakkelijkt de coördinatie en communicatie binnen de vereniging.

Ledenbeheer

Segmentatie met groepen

Als branchevereniging kunnen jullie leden op een georganiseerde manier segmenteren in groepen op basis van bijvoorbeeld sector, grootte of geografische locatie, wat leidt tot efficiëntere communicatie en samenwerking. Bepaal per groep de toegestane communicatiemiddelen en wijs ledenbeheer, activiteitenplanning, agenda en documentbeheer toe aan de juiste personen.

Segmentatie met groepen

Documentbeheer

Eenvoudig document beheren en delen binnen de vereniging. Beleidsdocumenten, branche-informatie en andere relevante documenten kunnen per groep worden bewaard en gedeeld.

Documentbeheer

Evenementen en bijeenkomsten

Optimaliseer de planning van evenementen en bijeenkomsten, zoals conferenties, workshops of jaarlijkse ledenvergaderingen met de activiteitenplanner van DBB Portaal.

Evenementen en bijeenkomsten

Taak- en projectbeheer

Effectief taken en projecten beheren met DBB Portaal. Behoud overzicht en grip op de voortgang van lopende initiatieven binnen de vereniging.

Taak- en projectbeheer

Communicatie

Versterk communicatie, zowel intern tussen leden, als extern naar het publiek. Dit kan via groepsgesprekken, nieuwsberichten en de persoonlijke inbox.

Communicatie

Kennisbank

Maak een kennisbank waarin alle relevante branche-informatie, beleidsdocumenten en best practices beschikbaar zijn voor leden.

 Kennisbank

Nieuws

Informeer leden over de laatste brancheontwikkelingen met behulp van nieuwsberichten. Bepaal zelf op welk tijdstip de nieuwsberichten worden gepubliceerd.

Nieuws
Ledenomgeving

Ledenomgeving

Exclusief toegang tot gestelde middelen en informatie

Ieder lid beschikt over een persoonlijke, beveiligde omgeving waarin ze kunnen communiceren, nieuwsberichten lezen, de kennisbank raadplegen, bestanden benaderen en hun persoonlijke agenda en inbox beheren.

De persoonlijke omgeving is zeer simpel en intuïtief in gebruik en is geschikt voor jong en oud. De software werkt op zowel mobiel, iPad als computer.

Een community online bedienen

Brancheorganisaties hebben te maken met diverse belanghebbenden en staan voor de uitdaging om aan al hun verschillende behoeften te voldoen. DBB Portaal biedt brancheorganisaties een alles-in-één oplossing om segmentatie tussen belanghebbenden aan te brengen:  DBB Portaal voor brancheverenigingen. Dit helpt bij het stroomlijnen van processen, het verbeteren van interne communicatie en de samenwerking met betrokkenen.

Participatie van leden

Participatie van leden

Leden als vertegenwoordigers

Een lid dat als vertegenwoordiger van hun organisatie optreedt kan extra toegang verkrijgen om deeltaken uit te voeren, zoals deelnemers toevoegen, activiteiten plannen, berichten plaatsen, notities maken, bestanden delen en activiteiten aanmaken. Zo wordt de participatie op een centrale en verantwoorde manier aangestuurd.

AVG Audit en privacy

AVG Audit en privacy

Voldoen aan privacy wetgeving

In het DBB Portaal worden alle ledengegevens opgeslagen conform AVG-richtlijnen. Dankzij gedetailleerde toegangsrechten en tweestapsverificatie voor de beheeromgeving, kunnen brancheverenigingen erop vertrouwen dat hun gegevens veilig zijn.

Dankzij de AVG-audit wordt inzicht gegeven in de toegang tot gegevens.

Als branchevereniging efficiënter willen werken?

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op

Waar moeten we de folder heen sturen?

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres info@dbb.nl.