Web development

Web development van hoogwaardige kwaliteit, uitgevoerd door specialisten. Zij staan voor u klaar bij al uw vragen of problemen.

Photo by: Carl Heyerdahl Web development

Maatwerk web development

Wij ontwikkelen voor gecompliceerde vraagstukken speciale websites en webapplicaties. Websites die bijzondere maatwerk functionaliteit herbergen. Bijvoorbeeld corporate websites, vergelijkingswebsites, zoek, en catalogus systemen. Maar denk ook aan het maken van gecompliceerde berekeningen voor een bedrijfsproces. Of het integreren van uw applicatie of website met software van derden (CRM-, CMS-, ERP-, of HRM-systemen).

Webapplicatie laten maken

Uw bedrijfsprocessen en vraagstukken in korte tijd vertalen naar een webapplicatie op maat? Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk-webapplicaties. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.

Website op maat laten maken

Website op maat laten maken: Complete en effectieve maatwerk websites die samengaan met uitgebreide service. In samenspraak creëren wij precies die website en het webdesign welke nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken.

Exclusieve internetdiensten

Wanneer u bij ons een webapplicatie of website laat ontwikkelen kunt u gebruik maken van onze exclusieve diensten.

Hosting

Uit tientallen jaren ervaring is de beste manier gedestilleerd om moderne PHP-applicaties te hosten. Zodat websites en webapplicaties altijd op hun best presteren.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachines zoals Google en Bing genereren een groot deel van het verkeer naar de site. Wij zorgen voor een juiste codering waardoor de website organisch beter vindbaar is.

Online marketing

Internetbureau DBB assisteert u graag met uw online marketing strategie. Wij integreren bijvoorbeeld Google Analytics, Mailchimp of Campaignmonitor. Of wij zetten voor u een Adwords campagne of (social) media-strategie uit.

Content-creatie

Internetbureau DBB beschikt over een gedegen netwerk van o.a. tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en audio- en video-producenten die de content-creatie voor de klant uit handen kunnen nemen.

Hurby

Hurby

Developer - Designer