Webportaal laten maken

Webportaal laten maken? Jullie bedrijfsprocessen in korte tijd vertalen naar een webportaal op maat?

Webportaal laten maken

Standaardoplossingen reiken niet altijd ver genoeg

Een standaard-webportaal sluit soms niet aan bij uw operationele processen of ze staan nieuwe ontwikkelingen in de weg. Dit kan frustratie opleveren bij uw medewerkers of klanten. Door een maatwerk web-based applicatie door DBB te laten ontwikkelen neem je de regie in eigen hand. DBB is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk-webportalen. Wij willen u graag ondersteunen in het verbeteren van jullie bedrijfsprocessen en klantcontact!

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Klantenbeoordeling

Kennismaken

Kennismaken

Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn, nodigen wij jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij jullie behoeftes en welke gebreken er misschien op dit moment zijn. Vanuit hier bespreken wij ook jullie wensen en doelen voor de webapplicatie. Dit gesprek geeft ons een goede indicatie wat voor gewenst eindproduct u gerealiseerd wilt zien.

Inventarisatie

Inventarisatie

Koppeling met externe systemen
Indien nodig integreren wij ook uw bestaande backofficesysteem of systemen van derden in uw webapplicatie. Hierdoor ontstaat een technische keten die volledig ondersteuning biedt voor uw bedrijfsprocessen.

Meertalige webapplicatie
Steeds meer organisaties kennen een internationaal werkgebied. Wij hebben de expertise en de techniek in huis om voor u een meertalige webapplicatie te realiseren.

Onze aanpak

Onze aanpak

Webapplicatie-ontwerp

Op basis van brainstormsessies creëren wij een basisontwerp dat als grondslag dient voor de verdere ontwikkeling van uw webapplicatie.

Development webapplicatie

Wij ontwikkelen de webapplicatie op basis van het ontwerp. Onze uitgebreide kennis en ervaring van webdevelopment stelt ons in staat om een intuïtieve webapplicatie te ontwikkelen.

Oplevering is geen eindstation

DBB ziet het opleveren van uw webapplicatie niet als een eindstation. Wij geloven in service en staan daarom altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer veranderingen op stapel staan binnen uw bedrijf, kijken wij samen welke gevolgen dit heeft voor de webapplicatie. En passen, indien gewenst, uw webapplicatie hierop aan.

Veilig aan het werk met eigen kernprocessen

Veiligheid is bij internetbureau DBB een belangrijk aandachtspunt, beveiliging is verweven met alles wat we doen, we zijn continu bezig zijn met optimaliseren van onze security. De software wordt door ons ingericht en beheerd. Onze klant hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over het beheer van servers, netwerk, opslag en applicaties; deze worden door ons verzorgd. Door die verantwoordelijkheid voor beveiliging en bewaking van uw data over te dragen aan internetbureau DBB, kan uw organisatie optimaal bezig zijn met eigen kernprocessen. Zo doet ieder waarin hij het beste is.

Internetbureau DBB neemt de beveiliging van uw management-systeem serieus. Naast een van de veiligste PHP-systemen verzorgen we dagelijks server-onderhoud, doen DDoS-beperking, 24/7 monitoring en triage van incidenten. Ons personeel gebruikt altijd dubbele authenticatie. 


Hosting

Snelheid, veiligheid en beschikbaarheid zijn essentieel voor uw webapplicatie. Daarom bieden wij hosting aan voor uw webapplicatie die deze criteria volledig waarborgt. De hosting is een full service hosting welk door ons volledig wordt gemanaged. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw business.

LEES MEER OVER HOSTING BIJ DBB

Techniek

Wij zijn uiteraard gedreven om voor onze klanten technieken in te zetten die actueel zijn en zich hebben bewezen. Vanuit onze passie houden wij voor u technologische ontwikkelingen in de gaten. Hierdoor profiteert u van een webapplicatie oplossing die toekomstbestendig is!

Ook een webportaal laten maken?

Goedemorgen, ik ben Arjen

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Arjen

Neem vrijblijvend contact op