Efficiënt en conform AVG samenwerken

Wij bieden organisaties de tools om relatiebeheer, activiteiten en communicatie met relaties efficiënt te organiseren. Alle informatie wordt op een AVG-verantwoorde manier opgeslagen, waardoor de privacy van jullie relaties is gewaarborgd.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Beheren van relaties is een complexe taak<br /> Samenwerken met relaties is nog complexer

Beheren van relaties is een complexe taak
Samenwerken met relaties is nog complexer

  • Staat de consistentie van het relatiebeheer onder druk?
  • Veel tijd kwijt aan activiteitenplanning en handmatige taakverdeling?
  • Kennis delen met relaties en informatie ontvangen van relaties is tijdrovend?
  • Teveel losse tools waardoor gegevensverlies op de loer ligt?
  • Geen inzicht wie toegang heeft tot welke informatie?

Kortom, je hebt geen helikopter view wat er nu exact gebeurd met al jullie gegevens? En je wilt dit nu eens voor altijd oplossen?

De digitale brug voor jullie organisatie

De oplossing

CRM

Organiseer efficiënt relaties in groepen. Bepaal eenvoudig de gewenste dataprofielen. Krijg inzicht in relatiegegevens door de krachtige zoek en filter mogelijkheden. Creëer lijsten en deel deze op een AVG-verantwoordelijke manier binnen jullie organisatie.


Samenwerken

Met groepen in DBB Portaal kun je samenwerken aan ledenbeheer, groepsactiviteiten, het bijhouden van de groepsagenda, het verdelen van taken, het voeren van groepsoverleg en het organiseren van documenten.

Tussen groepen zijn er ook diverse mogelijkheden voor samenwerking zoals het delen van planningen, het plaatsen van mededelingen en het uitwisselen van agenda's.


Kennis

Maak een kennisbank waarin handleidingen, kennis en of inwerkprogramma’s beschikbaar zijn voor al jullie relaties. Publiceer eenvoudig nieuwsartikelen om relaties te informeren wat er plaatst vindt binnen jullie organisatie.


Activiteiten

Nog nooit was het zo makkelijk om activiteiten te plannen. Plan activiteiten in de vorm van roosters of groepsagenda's. Ken taken toe aan activiteiten in bulk.

Organiseer evenementen waar relaties zich voor kunnen inschrijven.


Communicatie

Voer gesprekken binnen groepen. Relaties kunnen eenvoudig contact opnemen met contactpersonen uit de organisatie of met groepsleden via hun persoonlijke inbox.


Documenten

Eenvoudig documenten organiseren binnen groepen. Je kunt documenten per groep bewaren of documenten delen in de groepsberichten.

Dankzij de geïntegreerde structuur van DBB Portaal kun je documenten genereren op basis van mededelingen en relatiegegevens. Maak gebruik van documenttemplates om op consistente wijze documenten te genereren. Relaties informeren was nog nooit zo makkelijk!


Relatieomgeving

Relatieomgeving

In deze omgeving krijgt de relatie zijn eigen afgeschermd persoonlijk informatie. De relatie kan groepsgesprekken voeren, nieuws-items lezen, kennisbank raadplegen, bestanden benaderen, agenda raadplegen en persoonlijke inbox gebruiken.

AVG & veiligheid

AVG & veiligheid

Alle persoonsgegevens zijn volledig AVG compliant opgeslagen en inzage kan fijnmazig worden toegekend aan belanghebbenden. De beheeromgeving is standaard beveiligd met 2-step verificatie.

AVG audit geven de organisatie inzicht in wie toegang heeft (gehad) tot data.

Training en ondersteuning

Training en ondersteuning

Wij bieden uitgebreide training tijdens het inwerkproces en bieden 24/7 technische ondersteuning na implementatie. Je kunt rekenen op onze continue ondersteuning bij het gebruik van DBB Portaal.

Demo of meer informatie nodig?

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op