Klanten portaal voor midden en klein bedrijf

Als bedrijf effectiever, transparanter en persoonlijker bij klantencontact.

Optimaliseer bedrijfsprocessen en service.

Maak processen eenvoudiger door tijd te besparen bij communicatie en administratie van herhaalde handelingen.

Integratie mogelijkheden voor o.a. jullie back-office

DBB klanten portaal kan aangepast worden aan jullie organisatie's vereisten en wensen.

Maak jullie communicatie persoonlijk

Elke klant heeft een eigen account. Met deze account krijgen ze toegang tot documenten, informatie. Daarnaast zijn er verschillende manieren om contact met de organisatie op te nemen.

Privacy en veiligheid gegarandeerd

Privacy en veiligheid van klantinformatie zijn gegarandeerd door toegangsrechten, dubbele beveiliging en AVG-audits.

DBB Portaal voor midden en klein bedrijf

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen en versterk daarmee klantrelaties

Een krachtige tool voor het MKB om zowel bedrijfsprocessen te verbeteren als klantrelaties te versterken. Het DBB portaal kan worden verbonden met interne systemen van jouw organisatie.

Dit omvat onder andere ERP-systemen. Hierdoor kunnen bedrijfsprocessen automatisch verlopen. Geef klanten zelfservice-opties voor efficiëntere processen en op hen afgestemde informatie.

De portaal software is een goede basis voor verder maatwerk. Wij weten dat elk bedrijf zijn eigen manier van werken heeft en vaak specifieke wensen heeft.

 

CRM

Een centraal systeem voor het managen van klanten, dossiers en personeel. Dit vereenvoudigt de communicatie, taakverdeling en planning binnen het bedrijf.

CRM

Centrale kennis hub

Maak een database met belangrijke informatie en veelgestelde vragen, zo kunnen klanten zelf een probleem op lossen. Laat klanten zoeken in documentatie.

Centrale kennis hub

Segmentatie middels doelgroepen

Klanten en bedrijven in delen in groepen op basis van hun taken, projecten of andere relevante criteria. Dit bevordert de efficiëntie en samenwerking tussen uw personeel.

Segmentatie middels doelgroepen

Documentbeheer

Eenvoudig documenten beheren en delen. Documenten per groep of klant opslaan of delen in (groeps)berichten. Genereer eenvoudig documenten op basis van mededelingen en relatiegegevens.

Documentbeheer

Beheren van activiteiten

Verbeter de planning met roosters en agenda's, terwijl taken efficiënt kunnen worden toegewezen aan activiteiten. Beheer inschrijvingen voor bijvoorbeeld vergaderingen en evenementen. Hou oog op bezetting graad van uw locaties.

Beheren van activiteiten

Taak- en projectbeheer

Efficiënt taken en projecten managen is makkelijk. Net als het volgen van voortgang van deze activiteiten.

DBB portaal geeft ook overzicht over de verdeling van de werk last. Verdeel op simpele wijze workload onder medewerkers. Daarnaast helpt het bij het behouden van overzicht bij pro

Taak- en projectbeheer

Communicatie

Door in het klantenportaal forums te activeren, kunnen klanten elkaar helpen met problemen. Klanten kunnen contact maken met elkaar. Ze kunnen ook contact maken met relevante contactpersonen. Dit zorgt voor een betere samenwerking met de klantenservice.

Communicatie
Maatwerk mogelijk

Maatwerk mogelijk

80% staat al klaar en dat scheelt

De mogelijkheden van het klanten portaal verschillen per organisatie, afhankelijk van behoeften en doelen. DBB Portaal is de basis voor jullie klanten portaal. Het kan worden aangepast aan jullie specifieke vereisten voor de back-office, werkwijze, bedrijfsvoering en klanten. Je hoeft dus niet vanuit iets een online klantenportaal te laten ontwikkelen.

Efficiëntie en gemak in één oplossing

Een DBB klantenportaal biedt zowel bedrijven als klanten diverse voordelen:

Voor e-commerce en b2b:

  1. DBB Portaal kan worden gekoppeld aan ERP-systemen om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen. Dit biedt inzicht in orders, planning en facturatie.

  2. Verbeterde klantenservice: Continue interactie met klanten is mogelijk. Toegang tot klantgegevens en historie stelt de klantenservice in staat snel en effectief te reageren op klantvragen.

  3. Klantenportaal geeft info aan organisatie en klanten, zorgt voor transparantie en vertrouwen.

  4. Klantinzicht: Door klantgegevens en gedrag te analyseren, kunnen persoonlijke aanbiedingen worden gedaan en klantrelaties worden versterkt.

  5. Minder supporttickets: Door zelfbediening en een forum kunnen we het aantal supporttickets verminderen.

Voor klanten:

  1. Altijd toegang: Klanten kunnen op elk moment hun persoonlijke klantenportaal gebruiken, ongeacht openingstijden van de klantenservice.

  2. Documenten en historie: Alle relevante documenten, zoals offertes, rekeningen en contracten, zijn eenvoudig toegankelijk op één plek. Dit elimineert de noodzaak om door e-mails te zoeken. Het verhoogt de privacy en integriteit van de gegevens.

  3. Kennisbank: Klanten kunnen antwoorden op veelgestelde vragen vinden in een kennisbank.

  4. Ondersteuning van Medeklanten:  Als een klant op zoek is naar antwoorden, dan is er ook een forum. Zo kunnen klanten elkaar helpen met problemen en ideeën uitwisselen.

  5. Bedrijven kunnen hun imago verbeteren en klanttevredenheid vergroten door persoonlijke en efficiënte ervaringen aan te bieden.

Integratie met externe systemen

Integratie met externe systemen

Processen stroomlijnen

DBB Klantenportaal kan gecombineerd worden met zowel interne als externe systemen, zoals ERP, PIM, e-mail marketingtools.

Dankzij deze integraties worden processen verbeterd en blijven gegevens consistent tussen verschillende systemen.

 

Klanten selfservice

Klanten selfservice

Op elk gewenst moment toegang tot hun persoonlijke informatie

Een klantenportaal maakt de overgang van selfservice naar interactie met een medewerker veel eenvoudiger. Elke klant heeft toegang tot een persoonlijke en veilige omgeving. Daar vinden zij communicatie middelen, nieuwsitems, een kennisbank, bestanden, en hun persoonlijke documenten, agenda en inbox.

Als klanten iets niet vinden, dan kunnen ze eenvoudig een vraag stellen, zodat jullie medewerkers kunnen helpen.

Het klanten portaal is zeer gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden. De omgeving werkt op zowel mobiele apparaten, iPads als computers.

AVG, beveiliging en privacy

AVG, beveiliging en privacy

Voorkomen is beter als genezen, voorkom imago schade

Alle gegevens van klanten worden in het DBB Portaal volledig in overeenstemming met de AVG-regelgeving opgeslagen.

Het is eenvoudig om relevante partijen gedetailleerde toegang te verlenen. De beheeromgeving is standaard beveiligd met beveiliging in twee stappen. Dit wordt ook wel

De AVG-audit zorgt voor transparantie omtrent de toegang tot gegevens.

De klant heeft volledige controle over zijn persoonlijke gegevens. Ook kan de klant zijn communicatie voorkeuren aanpassen, waardoor een persoonlijke ervaring wordt geboden.

Effectief, veilig en toekomstbestendig online organiseren?

Goedemiddag, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op

Waar moeten we de folder heen sturen?

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres [email protected].