De grafische vormgeving die bij je past, daar staan wij bij DBB voor.

Design en vormgeving: Internetbureau DBB heeft veel ontwerp ervaring. Je kunt bij ons terecht voor vrijwel alle grafische opdrachten, drukbegeleiding en zo meer.

DTP en Grafische vormgeving

Je wilt een logo of infographic laten maken, De adressering op de huidige enveloppe moet worden gewijzigd? Er is een nieuwe collega en er moeten kaartjes komen? Je wilt een jaarverslag laten opmaken? Het factuurpapier is op? Er moet drukwerk geregeld worden? Je wilt stickers, een omslag, map of boekje?

DTP werkzaamheden

DBB maakt frisse, moderne en unieke ontwerpen die aan al jouw wensen voldoen. Dit kan zowel digitaal als in print. Wij helpen graag bij het maken van een juiste huisstijl. Maar ook bij het ontwerpen en vormgeven van flyer's folders,en advertenties. Je kunt dus bij ons terecht voor vrijwel alle grafische opdrachten, drukbegeleiding en zo meer.</br></br>Drukken is een kunst en dat wordt nog weleens vergeten, kwaliteit ontstaat niet zonder moeite en aandacht. Door ons verzorgd drukwerk ziet er perfect uit, is van de hoogste kwaliteit, keurig afgewerkt en dat tegen een scherpe prijs.

Naast DTP'ers en vormgevers beschikt DBB ook over een gedegen netwerk van o.a. fotografen, illustratoren en audio- en video-producenten.

DTP en <span>Grafische vormgeving</span>

Huisstijl en logo ontwerp

Samengesteld op basis van een brainstormsessie met de opdrachtgever of een gedetailleerde beschrijving, gaan we aan de slag met een logo-ontwerp. We kijken naar concurrentie, trends in de markt, waarin het bedrijf zich onderscheidt, de geschiedenis van het bedrijf, de toekomst en het evt. huidige merk. Na deze sessie gaan we schetsen en prototypes maken. Deze prototypes worden geleverd als een PDF-bestand. De cliënt kan dan de ontwerpen onderzoeken en feedback geven.

Na  goedkeuring, zullen we het definitieve logo verder uitwerken. Hierna zullen vector-illustraties worden verstuurd via e-mail en/of ter beschikking gesteld voor download. Deze bestanden kunnen worden geschaald naar elke grootte zonder verlies van kwaliteit. 

Een juiste invulling

Een goede invulling van de onderstaande punten zorgt voor een logo dat aansluit bij een bedrijf.

  • Beschrijfbaar
  • Gedenkwaardig
  • Effectief zonder kleur
  • Schaalbaar d.w.z. ook werkend bij kleine omvang
  • Relevant voor de sector in kwestie

Punten een en twee gaan hand in hand, want als je niet kunt beschrijven hoe een logo eruitziet , hoe kunt je het dan onthouden? Kleur is ondergeschikt aan de vorm. Kleur komt aan het einde van het ontwerpproces, want als het logo niet werkt in zwart, dan zal geen kleur dit goedmaken. Punt nummer vier is van vitaal belang voor marketing gadgets zoals kantoorbenodigdheden (pennen, pin badges etc.). Al die kleine dingen die gemakkelijk over het hoofd gezien worden.

Ten slotte moet het ontwerp relevant zijn voor de sector waarin het bedrijf opereert. Dit wordt bereikt door middel van onderzoek naar de betrokken industrie, de daar gehanteerde vormen en hoe daartussen een plek voor het merk te creëren.

Ontwerpen van posters, boekjes en flyers

DBB maakt frisse, moderne en unieke ontwerpen die aan al jouw wensen voldoen. Wij helpen je graag bij het maken van een juiste huisstijl. Maar ook bij het ontwerpen en vormgeven van flyer's folders,en advertenties. Dit kan zowel digitaal als in print.

DTP en <span>Grafische vormgeving</span>

Advertenties maken

Advertentie-opmaak is een discipline in het grafische vak dat naast creativiteit ook een hoge mate van accuratesse vraagt. Advertentieplaatsingen zijn duur, deadlines vaak erg dichtbij en fouten kunnen dan heel vervelende gevolgen hebben. Als je dus in zee gaat met een bedrijf voor advertentie-opmaak dan wil je er een met ervaring.

Wij doen advertentie-opmaak voor magazines & kranten. We kunnen op grond van de huidige huisstijl een advertentie maken en/of een nieuwe advertentie ontwikkelen. Van IM tot grote spread, we weten er raad mee. DBB verzorgt advertenties voor vele grote en kleine bedrijven. Print is een wereld op zich en kent nogal wat valkuilen. Onze jarenlange ervaring met mediabureaus en reclamebureaus hebben onze klanten geen windeieren gelegd.

Ontwerpen van artwork en illustraties

DBB helpt je bij het laten maken van artwork en illustraties en kent top illustratoren. Hieronder prachtig materiaal van Jeffrey voor een marketingcampagne van een groot horeca-machine merk.

DTP en <span>Grafische vormgeving</span>

Meer weten over onze grafische diensten?

Goedenavond, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert