Content framework

MODX CMS

MODX is een krachtig Content Management Systeem dat bestaat uit een robuust content framework om websites en webshops te bouwen. MODX wordt gekenmerkt door de volgende eigenschappen.

Krachtige beveiliging

Met de krachtige toegangsbeveiliging van MODX kun je elke gebruiker de juiste informatie, taken en functies aanbieden. Hierdoor heb je razendsnel een op maat gemaakte CMS-omgeving.

Eenvoudig contentbeheer

Met de flexibele editor is het gemakkelijk om pagina's op te maken. Je kunt eenvoudig tekst, kolommen en contactformulieren toevoegen, terwijl je toch een consistente huisstijl behoudt.

Veilig

MODX is open source en wordt door de community ontwikkeld met veiligheid als basis. Alle code wordt standaard gecontroleerd en zwakheden worden opgespoord en snel opgelost. Hierdoor ben jij verzekerd van een veilige website met MODX.

Eenvoudig maatwerk

Dankzij de flexibele opzet van MODX is jouw website of webshop eenvoudig uit te breiden met maatwerkfunctionaliteit. Ideaal als je bedrijfsprocessen online wilt aanbieden of als je je ERP- of CRM-systemen wilt koppelen aan je website.

Super snel

MODX is in de basis een licht CMS met krachtige basis functionaliteiten. Hierdoor is het CMS razendsnel. Doordat wij alleen het noodzakelijke gebruiken om jouw website te bouwen, ben je verzekerd van een supersnelle website die bijdraagt aan een hogere conversie.

Multi-channel CMS

Geen dubbele contentinvoer meer met MODX! Stuur je content centraal aan naar meerdere kanalen, zoals meerdere websites, websites in verschillende talen, social media-kanalen, narrowcasting en/of inbound marketing activiteiten.

MODX en SEO

MODX en SEO

Online gevonden worden is vandaag de dag onmisbaar wanneer je een website laat maken. Een betere vindbaarheid van je website leidt tot meer conversie en uiteindelijk tot nieuwe klanten.

Een belangrijk aspect van online goed gevonden willen worden is de techniek. En dit is precies waar MODX zijn waarde bewijst!

MODX heeft een lichte codebasis en een slimme URL-structuur. Voeg daarbij de mogelijkheid om elk aspect van technische SEO goed in te stellen, en je hebt de perfecte combinatie om goed te scoren in zoekmachines.

Daarnaast kun je door de krachtige en flexibele content editor je diensten of producten goed presenteren met relevante content. Dit maakt MODX tot een CMS dat ervoor zorgt dat je goed online gevonden kunt worden.

Wij zijn MODX-professionals.
Op zoek naar professionals die succesvol jouw MODX-project realiseren?

 • 15+ jaar ervaring met MODX
 • Makers van MODX (Premium) Extras
 • Professional MODX hosting

MODX gemakkelijk je content beheren

Ook al richt het MODX CMS zich vooral op de technische aspecten van webdevelopment, de interface om jouw pagina's voor je website of webshop te beheren is superintuïtief.

Maak gemakkelijk pagina's aan, beheer eenvoudig de content en publiceer wanneer jij dat wilt. Ook het beheren van hoe een pagina op socialmedia kanalen wordt getoond, stel je in een handomdraai in.

Interview

Waarom MODX?

Waarom wij kiezen voor het bouwen van websites en webshops met MODX. Zie hieronder een interview waarin andere webbureaus ook hun keuze voor MODX toelichten.

MODX ook als multi-channel CMS

MODX heeft de basis om als multi-channel CMS ingezet te worden. Beheer al je content vanuit het CMS en ontsluit eenvoudig de content naar de juiste kanalen.

Dankzij de krachtige toegangsbeveiliging kun je elke persoon in jouw organisatie het juiste kanaal laten beheren.

Met MODX is het ook mogelijk om de content te serveren in verschillende formaten, zoals HTML, PDF of XML; het kan allemaal.

MODX een multi-channel CMS

MODX FAQ

Hieronder antwoorden op de meest voorkomende vragen van onze klanten die voor het eerst in aanraking komen met MODX.

 • Is MODX een goed CMS?

  Het MODX contentmanagementsysteem is onze keuze voor het bouwen van websites, webshops, intranetten en andere digitale producten. Hoewel dit CMS niet zo bekend is als CMS'en zoals WordPress, Drupal en Joomla, zijn de online prestaties uitstekend.

 • Is MODX beter dan WordPress?

  Het grootste verschil tussen MODX en WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. MODX biedt ontwikkelaars veel vrijheid om te bouwen wat ze maar willen. Hierdoor kunnen wij alles bouwen wat onze klanten wensen. Deze flexibiliteit is een van de redenen waarom we voor MODX hebben gekozen.

 • Wie gebruiken MODX?

  Site-eigenaren, ontwikkelaars, ontwerpers en uitgevers van grote en kleine bureaus en organisaties gebruiken MODX voor totale creatieve vrijheid en pixel-perfecte controle over hun digitale marketingervaringen.

 • Waarom MODX?

  MODX is een zeer flexibel platform waarmee ontwikkelaars aangepaste inhoudstypen kunnen creëren, complexe datastructuren kunnen bouwen en aangepaste workflows kunnen implementeren. Het biedt een krachtig sjablonensysteem waarmee ontwikkelaars unieke website-indelingen kunnen ontwerpen met volledige controle over de presentatie aan de voorkant.