MODX

DBB gebruikt MODX als basis voor het ontwikkelen van websites en webshops. Als erkend MODX partner is DBB een geschikte partner.

MODX een krachtig CMS

MODX is een krachtig opensource CMS dat zich onderscheidt in snelheid, veiligheid en flexibiliteit. MODX is een uitstekend CMS voor het maken van websites en webshops. De flexibiliteit van MODX biedt de mogelijkheid om het CMS geheel aan te passen naar jullie wensen. Hierdoor kan je content organiseren in lijn met de gevoerde online-strategie en organisatiestandaarden.

Klantenbeoordeling

Krachtig contentbeheer

Krachtig contentbeheer

Met MODX kun je content in verschillende vormen samenstellen en ontsluiten, zoals teksten, documenten, afbeeldingen en productgegevens. De flexibele editor maakt het gemakkelijk om verschillende elementen toe te voegen, zoals kolommen en contactformulieren, terwijl je toch een consistente huisstijl behoudt. 

MODX en veiligheid

MODX en veiligheid

Bij DBB is veiligheid verweven met alles wat we doen. Omdat wij veiligheid altijd meenemen in onze besluitvorming is destijds gekozen voor MODX. MODX is door de open source community ontwikkeld met als basis, veiligheid! Het MODX-CMS kent een krachtig, op rollen gebaseerde toegangsbeveiliging. MODX’s toegangsbeveiliging biedt hierdoor de mogelijkheid om de website en/of CMS-functies op de juiste manier te ontsluiten naar de gewenste gebruikers. Het gebruik van xPDO en andere maatregelen zorgt ervoor dat MODX zelden getroffen wordt door veiligheidsproblemen. Omdat MODX betreft veiligheid erg goed is uitgedacht, bent u er zeker van dat uw data veilig is en alleen benaderbaar is door de daartoe gerechtigde personen.

MODX snel en eenvoudig op maat te maken

MODX snel en eenvoudig op maat te maken

Met onze MODX-Extras kunnen wij moeiteloos functionaliteit toevoegen aan jouw website en/of webapplicatie. Een MODX-Extra is een krachtige open-source oplossing die de functionaliteit van MODX verbetert of uitbreidt. Denk bijvoorbeeld aan een MODX-Extra voor het maken en versturen van formulieren.

Onze krachtige MODX-Premium Extras die jouw onderneming verder helpen! Denk aan Premium Extras voor e-commerce, het beheren en tonen van vertalingen, het verzenden van nieuwsbrieven en het snel opzoeken van grote hoeveelheden data.

Dankzij de flexibele opzet van MODX is het tevens mogelijk om software van derden, zoals ERP- of CRM-systemen, te integreren.

Taken en functies inrichten binnen MODX

Taken en functies inrichten binnen MODX

Met de krachtige toegangsbeveiliging van MODX heb je een prachtig mechanisme in handen om de autorisatie van je gebruikers te beheren. Hierdoor kun je elke gebruiker, met verschillende taken en functies, een op maat gemaakte CMS-omgeving aanbieden. Om het bovenstaande praktisch te maken, nemen we het volgende voorbeeld: een krantenredactie.

  • Een schrijver ziet bijvoorbeeld een actielijst en kan artikelen aanmaken en bewerken.
  • De eindredacteur ziet de door editors geschreven artikelen en kan besluiten deze te plaatsen in het magazine of met kanttekening voor een correctie in een actielijst voor de editors te zetten.
  • De uitgever ziet bijvoorbeeld het aantal gepubliceerde artikelen per editor en hoe lang een editor hieraan heeft gewerkt en hoe vaak en lang een artikel is gelezen.
Verschillende communicatiekanalen

Verschillende communicatiekanalen

Binnen MODX heb je tevens de vrijheid om content op diverse manieren te ontsluiten. Denk aan meerdere websites, websites in verschillende talen, communicatiekanalen voor social media, narrowcasting en/of inbound marketing activiteiten. Al deze mogelijkheden voor content ontsluiting kunnen centraal worden aangestuurd in het MODX-CMS.

Met MODX is het ook mogelijk om de content te serveren in verschillende formats, zoals HTML, PDF of XML; het kan allemaal. De vormgeving van een MODX-website of communicatiekanaal kan tot in detail worden bepaald dankzij de flexibele opzet die MODX biedt aan haar eindgebruikers.

Waarom kiezen voor MODX?

Waarom kiezen voor MODX?

Als jullie website snelheid, schaalbaarheid, creatieve vrijheid, veiligheid, productiviteit en/of flexibiliteit moet bieden, dan is MODX een uitstekende keuze. Met behulp van MODX en de krachtige manier van content ontsluiting, biedt het een ideaal antwoord op het content-management vraagstuk voor middelgrote en/of internationale bedrijven.

DBB de MODX-professional

DBB de MODX-professional

Ben je opzoek naar een snel, veilig, productief CMS-systeem? Dan is DBB de geschikte partner om daarmee van dienst te zijn. Als MODX-professionals zijn wij leverancier van MODX (Premium) Extras en hebben wij ruime ervaring in het succesvol realiseren van projecten met MODX.

Op zoek naar MODX professionals?

Goedemorgen, ik ben Herbert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Herbert

Neem vrijblijvend contact op