Speciale functies en integraties

Speciale functies en integraties: DBB vertaalt klantspecifieke bedrijfsprocessen naar een juiste digitale workflow. Eventueel integreren wij daarin diensten als Mailchimp, Salesforce, Nutshell, Campaignmonitor, Analytics etc.

Gespecialiseerde oplossingen

DDB is gespecialiseerd in het maken van gecentraliseerde management-oplossingen voor data-, informatie- en communicatiestromen voor iedere organisatie. Wij brengen digitale activiteiten onder in één centraal systeem waarin onze klant de controle krijgt over bijvoorbeeld CRM-, CMS-, ERP- of HRM-data. We leveren totaaloplossingen voor bedrijfsprocessen en kunnen ook bestaande bedrijfssoftware of CRM-software van derden integreren. Binnen de gebruiksvriendelijke oplossing kunnen websites, apps, narrowcasting-schermen, e-mailmarketing, intranetsites, social media beheerd worden vanuit één centrale plek, waar iemand ook is! Eenvoudig en efficiënt aan de slag met de nieuwste communicatiemiddelen. 

Koppelingen met het internet der dingen

Er zijn steeds meer toepassingen met IoT. Het kunnen registreren van kilometers die een auto aflegt, zodat je alleen daarvoor hoeft te betalen. Het traceren en overzicht bewaren van de volledige goederenstroom. Parkeerplaatsen die melden of ze bezet dan wel leeg zijn. Machines die zelf aangeven dat onderhoud of vervanging nodig is. Door IoT-toepassingen houden artsen tegenwoordig zelfs de gezondheid van hun patiënten op afstand in de gaten. Informatie uit een IoT-netwerk kan naadloos worden geïntegreerd met onze Digital Building Blocks.

Klanten of service portal laten maken

Met een beveiligd klanten of service portal stel je 24/7 gepersonaliseerde informatie beschikbaar aan jouw gebruikers.

Lees meer
Arjen Trouwborst

Arjen Trouwborst

Lead developer

Meer weten over maatwerk?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Aanduiding*

Indien je niet akkoord gaat met ons privacy statement, verzoeken wij een bericht te richten aan het e-mailadres info@dbb.nl.