Webapplicatie laten maken? Uw bedrijfsprocessen in korte tijd vertalen naar een webapplicatie op maat? Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk-webapplicaties.

Webapplicatie laten maken

Standaardoplossingen reiken niet altijd ver genoeg

Een standaard-webapplicatie sluit soms niet aan bij uw operationele processen of ze staan nieuwe ontwikkelingen in de weg. Dit kan frustratie opleveren bij uw medewerkers of klanten. Door uw maatwerk web-based applicatie door DBB te laten ontwikkelen neemt u de regie in eigen hand. DBB is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk-webapplicaties. Wij willen u graag ondersteunen in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en klantcontact!

Webapplicatie laten maken

Natuurlijk zoekt men een ontwikkelaar van webapplicaties die complexe processen doorziet. Elk project vraagt om een eigen aanpak. De doelen, omstandigheden en de gebruikers zijn de sleutelfactoren die het succes van een project bepalen.

Kennismaken
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw behoeftes en welke gebreken er misschien op dit moment zijn. Vanuit hier bespreken wij ook uw wensen en doelen voor de webapplicatie. Dit gesprek geeft ons een goede indicatie wat voor gewenst eindproduct u gerealiseerd wilt zien.

Webapplicatie-ontwerp

Op basis van brainstormsessies creëren wij een basisontwerp dat als grondslag dient voor de verdere ontwikkeling van uw webapplicatie.

Development webapplicatie

Wij ontwikkelen de webapplicatie op basis van het ontwerp. Onze uitgebreide kennis en ervaring van webdevelopment stelt ons in staat om een intuïtieve webapplicatie te ontwikkelen.

Koppeling met externe systemen

Indien nodig integreren wij ook uw bestaande backofficesysteem of systemen van derden in uw webapplicatie. Hierdoor ontstaat een technische keten die volledig ondersteuning biedt voor uw bedrijfsprocessen.

Meertalige webapplicatie

Steeds meer organisaties kennen een internationaal werkgebied. Wij hebben de expertise en de techniek in huis om voor u een meertalige webapplicatie te realiseren.

Oplevering is geen eindstation

DBB ziet het opleveren van uw webapplicatie niet als een eindstation. Wij geloven in service en staan daarom altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer veranderingen op stapel staan binnen uw bedrijf, kijken wij samen welke gevolgen dit heeft voor de webapplicatie. En passen, indien gewenst, uw webapplicatie hierop aan.

Veilig aan het werk met eigen kernprocessen

Veiligheid is bij internetbureau DBB een belangrijk aandachtspunt, beveiliging is verweven met alles wat we doen, we zijn continu bezig zijn met optimaliseren van onze security. De software wordt door ons ingericht en beheerd. Onze klant hoeft zich daarnaast geen zorgen te maken over het beheer van servers, netwerk, opslag en applicaties; deze worden door ons verzorgd. Door die verantwoordelijkheid voor beveiliging en bewaking van uw data over te dragen aan internetbureau DBB, kan uw organisatie optimaal bezig zijn met eigen kernprocessen. Zo doet ieder waarin hij het beste is.

Internetbureau DBB neemt de beveiliging van uw management-systeem serieus. Naast een van de veiligste PHP-systemen verzorgen we dagelijks server-onderhoud, doen DDoS-beperking, 24/7 monitoring en triage van incidenten. Ons personeel gebruikt altijd dubbele authenticatie. 

Een kleine vergelijking

Als middelpunt van onze software gebruiken wij MODX Revolution. Hieronder enkele van de belangrijkste redenen waarom we hiermee werken.


Hosting

Snelheid, veiligheid en beschikbaarheid zijn essentieel voor uw webapplicatie. Daarom bieden wij hosting aan voor uw webapplicatie die deze criteria volledig waarborgt. De hosting is een full service hosting welk door ons volledig wordt gemanaged. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw business.

LEES MEER OVER HOSTING BIJ DBB

Techniek

Wij zijn uiteraard gedreven om voor onze klanten technieken in te zetten die actueel zijn en zich hebben bewezen. Vanuit onze passie houden wij voor u technologische ontwikkelingen in de gaten. Hierdoor profiteert u van een webapplicatie oplossing die toekomstbestendig is!

Nerdy facts

Backend techniek

PHP, Java, MySQL, PostgreSQL

Frontend techniek

HTML 5, CSS3, Javascript, Typescript, JQuery, Angular, ExtJS

Goedenavond, ik ben Arjen

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Arjen