Webapplicatie laten maken

Uw bedrijfsprocessen en vraagstukken in korte tijd vertalen naar een webapplicatie op maat? Internetbureau DBB maakt gebruiksvriendelijke en innovatieve maatwerk-webapplicaties. We begeleiden en adviseren vanaf het concept tot aan het geslaagde eindproduct.

Photo by: Pankaj PatelWebapplicatie laten maken

Standaardoplossingen reiken niet altijd ver genoeg

Een standaard-webapplicatie sluit soms niet aan bij uw operationele processen of ze staan nieuwe ontwikkelingen in de weg. Dit kan frustratie opleveren bij uw medewerkers of klanten. Door uw maatwerk web-based applicatie door DBB te laten ontwikkelen neemt u de regie in eigen hand. DBB is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk-webapplicaties. Wij willen u graag ondersteunen in het verbeteren van uw bedrijfsprocessen en klantcontact!

Webapplicatie laten maken

Natuurlijk zoekt men een webapplicatie ontwikkelaar die complexe processen doorziet. Elk project vraagt om een eigen aanpak. De doelen, omstandigheden en de gebruikers zijn de sleutelfactoren die het succes van een project bepalen.

Kennismaken
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw behoeftes en welke gebreken er misschien op dit moment zijn. Vanuit hier bespreken wij ook uw wensen en doelen voor de webapplicatie. Dit gesprek geeft ons een goede indicatie wat voor gewenst eindproduct u gerealiseerd wilt zien.

Webapplicatie ontwerp
Op basis van brainstormsessies creëren wij een basisontwerp dat als grondslag dient voor de verdere ontwikkeling van uw webapplicatie.

Development webapplicatie
Wij ontwikkelen de webapplicatie op basis van het ontwerp. Onze uitgebreide kennis en ervaring van webdevelopment stelt ons in staat om een intuïtieve webapplicatie te ontwikkelen.

Koppeling met externe systemen

Indien nodig integreren wij ook uw bestaande backofficesysteem of systemen van derden in uw webapplicatie. Hierdoor ontstaat een technische keten die volledig ondersteuning biedt voor uw bedrijfsprocessen.

Meertalige webapplicatie

Steeds meer organisaties kennen een internationaal werkgebied. Wij hebben de expertise en de techniek in huis om voor u een meertalige webapplicatie te realiseren.

Oplevering is geen eindstation

DBB ziet het opleveren van uw webapplicatie niet als een eindstation. Wij geloven in service en staan daarom altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wanneer veranderingen op stapel staan binnen uw bedrijf, kijken wij samen welke gevolgen dit heeft voor de webapplicatie. En passen, indien gewenst, uw webapplicatie hierop aan.

Hosting

Snelheid, veiligheid en beschikbaarheid zijn essentieel voor uw webapplicatie. Daarom bieden wij hosting aan voor uw webapplicatie die deze criteria volledig waarborgen. De hosting is een full service hosting welk door ons volledig wordt gemanaged. Dit betekent dat u zich volledig kunt focussen op uw business.

Lees meer over hosting bij DBB

Techniek

Wij zijn uiteraard gedreven om voor onze klanten technieken in te zetten die actueel zijn en zich hebben bewezen. Vanuit onze passie houden wij voor u technologische ontwikkelingen in de gaten. Hierdoor profiteert u van een webapplicatie oplossing die toekomstbestendig is!

Nerdy facts
Backend techniek
PHP, Java, MySQL, PostgreSQL

Frontend techniek
HTML 5, CSS3, Javascript, Typescript, JQuery, Angular, ExtJS

Hosting

Uit tientallen jaren ervaring is de beste manier gedestilleerd om moderne PHP-applicaties te hosten. Zodat websites en webapplicaties altijd op hun best presteren.

Meer informatie
Arjen Trouwborst

Arjen Trouwborst

Lead developer