Webshop laten maken

Webshop laten maken? Of de huidige webshop voldoet niet meer? Creëer meer omzet en vergroot het afzetgebied met een MODX webshop van DBB.

MODX webshop laten maken

Wil je meer halen uit je huidige webshop? Of wil je een webshop laten maken? Wij bouwen krachtige e-commerce websites met optimale gebruikerservaring, doordachte functionaliteit en een moderne veilige technische architectuur. Met onze expertise en het gebruik van MODX Commerce ondersteunen wij bedrijven met hun e-commerce activiteiten. Wacht niet langer en bouw de digitale brug naar jullie klanten en creëer meer omzet en vergroot het afzetgebied.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Klantenbeoordeling

Onze E-commerce services

Wat wij bieden

Strategie

Een doordachte strategie die aansluit op de unieke visie van jullie bedrijf. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en een andere aanpak vereist. Wij luisteren naar jullie wensen, analyseren de markt en formuleren een strategie die concurrentievoordeel geeft.


Design

Het design is meer dan alleen aantrekkelijk. Het is functioneel, gebruiksvriendelijk en afgestemd op de nieuwste trends en branchevereisten. Jullie webshop is zo ontworpen dat bezoekers een soepele en aangename winkelervaring hebben.


Commerce

MODX Commerce is flexibel en uitbreidbaar. Hierdoor kan de webshop meegroeien met jullie bedrijf. Het biedt praktische oplossingen voor verkoop van zowel fysieke als digitale producten, nationaal maar ook internationaal. MODX Commerce kan gekoppeld worden aan systemen van derden zoals boekhouding, POS en of PIM.


Producten

Eenvoudig producten toevoegen, verwijderen of te wijzigen met onze PIM oplossing, FlexData. FlexData is een slimme productcatalogus waardoor elk type product in jullie webshop past. Naast een razendsnelle presentatie van grote hoeveelheden producten kunnen klanten ook snel zoeken en filteren in het assortiment.


Service

Of het nu gaat om klantenservice of technische ondersteuning, wij staan klaar om jullie te helpen wanneer dat nodig is. Werken aan jullie succes is waarvoor wij het doen!


Hosting

DBB zorgt voor een betrouwbaar en veilig hostingplatform. We garanderen dat de webshop altijd toegankelijk is voor klanten en we zorgen voor de beveiliging van de gegevens van klanten. Men kan erop vertrouwen dat de webshop veilig is.


SEO optimalistie

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste SEO-trends om ervoor te zorgen dat de webshop topposities behaalt in de zoekmachineresultaten. Dit helpt bij het verhogen van de zichtbaarheid van jullie webshop en het aantrekken van meer potentiële klanten.


Webshop

Een webshop laten maken voor jullie organisatie? Maak gebruik van onze uitgebreide expertise in diverse branches en onze praktische aanpak. De webshops die we realiseren hebben een optimale user experience, doordachte functionaliteit en een moderne veilige technische architectuur.

Al deze klanten hebben een professionele MODX webshop laten maken. Waarom? Een perfecte webshop die 100% aansluit op de doelstelling en voldoet aan alle moderne veiligheid eisen.

 • Webshop met een doordachte strategie.
 • Geschikt voor alle apparaten (responsive).
 • SEO geoptimaliseerd (Google Shopping).
 • Professionals die je graag helpen met al je vragen.
 • 24/7 controle over je online verkoopkanaal.
 • Krachtige hosting.
 • Geschikt voor content-driven of product-driven e-commerce.
 • Gemakkelijk in beheer, veilig, snel en betrouwbaar.
 • Géén uurtje-factuurtje.
 • Kies je gewenste Payment Service Provider.
 • Koppel aan voorraadsysteem en/of boekhoudprogramma.
 • Koppeling met Marketing Platforms mogelijk.

Net dat stapje extra zodat jullie online kunnen groeien

Behoudt overzicht en krijg inzicht

De webshop eenvoudig managen

Het is van groot belang om inzicht te hebben in de prestaties van jullie webshop. Met het MODX content management systeem in combinatie met Commerce kun je moeiteloos de status van alle bestellingen bekijken en in één oogopslag de omzet per periode inzien. Bovendien beschikken jullie over een uitgebreide rapportagefuncties waarmee bijvoorbeeld onvoltooide bestellingen kunt identificeren. Deze rapportages zullen helpen om de webshop voortdurend te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen.

Wist je dat MODX CMS en Commerce de mogelijkheid biedent om gebruikers toegang te geven tot bepaalde inhoud van de webshop, terwijl ze geen inzicht hebben in financiële gegevens? Handig als jullie met meerdere collega's de webshop beheren.

 

Datamigratie webshop van bestaand naar nieuw

Soepel webshop data mee verhuizen

Met een bestaande webshop is het in de meeste gevallen verstandig om bestaande productinformatie en de bijbehorende URL's mee te verhuizen. Wij beschikken over handig tools en de ervaring om bestaande gegevens, zoals orders of een productcatalogus, zorgvuldig te verhuizen naar de nieuwe webshop.

URL’s naar bestaande producten blijven behouden. Links die bestaan in de catalogi of bij gebruikers worden omgeleid zodat de bezoekers in de nieuwe webshop nog steeds de juiste producten kunnen vinden.

Veilige betalingsmethodes, wel zo prettig

Meer omzet door de juiste betaalmethode aan te bieden

Zodra klanten hun winkelmandje hebben gevuld, is een overzichtelijk betaalsysteem van essentieel belang. Betalingen op rekening toestaan of de voorkeur voor een directe afhandeling via een vertrouwde bankomgevingen? Met een MODX Commerce webshop is het eenvoudig om diverse betalingsmethoden (payment methods) te integreren. Zoals iDeal, PayPal en AfterPay.


Webshops op maat met trots gemaakt

Op zoek naar extra services bij jouw webshop?

Een webshop laten maken bij DBB?

Goedemiddag, ik ben Arjen

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op.

Arjen

Neem vrijblijvend contact op